Άνοιξε τις πύλες του το «Farnborough AirShow 2012»

Παγκόσμιο είναι το ενδιαφέρον που προσελκύει και φέτος η μεγάλη Διεθνής Έκθεση Αεροδιαστημικής «Farnborough AirShow 2012», που άνοιξε τις πύλες της στην Μεγάλη Βρετανία.
Η έκθεση πραγματοποιείται στο αεροδρόμιο Farnborough, πλησίον της ομώνυμης πόλης στο Χάμπσαϊρ της Αγγλίας και κύριος στόχος της είναι να παρουσιαστούν οι διεθνείς εξελίξεις στην αεροδιαστημική βιομηχανία, τα νέα πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη και να κλειστούν «συμφωνίες» και αγοροπωλησίες δισεκατομμυρίων. ..

Στην Έκθεση του Farnborough, οι μεγαλύτερες εταιρίες αεροναυπηγικών εξοπλισμών και τεχνολογίας παγκοσμίως (ΕADS, British Aerospace, Thales, κ.ά.), παρουσιάζουν τα πλέον σύγχρονα επιτεύγματα της πολιτικής και στρατιωτικής αεροπορίας και αεροδιαστημικής.
Στην προηγούμενη διοργάνωση, ο εκθεσιακός χώρος κάλυψε 107.498 τ.μ., συνολικά συμμετείχαν 70 αντιπροσωπείες  από 44 χώρες, την έκθεση παρακολούθησαν 120.000 εμπορικοί επισκέπτες, 1.816 εκπρόσωποι ΜΜΕ από όλον τον κόσμο διαπιστεύτηκαν και 152 αεροσκάφη εκτέθηκαν.
Η έκθεση «Farnborough AirShow», αν και προσελκύει ισχυρές διαμαρτυρίες από οργανώσεις που τάσσονται κατά της εμπορίας όπλων, αποτελεί μία από τις πλέον κορυφαίες εκθέσεις του είδους διεθνώς. Εκτός από το εκθεσιακό κομμάτι που απευθύνεται στους εμπορικούς επισκέπτες, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τα αεροσκάφη που εκτίθενται ή να παρακολουθήσει επιδείξεις στον αέρα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site  










 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...