OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:TO ΠΟΝΤΙΚΙ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0

image

Επαναδιαπραγμάτευση ήτανε και πάει...

Με την επαναδιαπραγμάτευση των μνημονίων να βρίσκεται στο ... »..

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0

image

ΚΚΕ: Ετοιμάζοντας… αντεπίθεση

Τον βηματισμό του φαίνεται να αναζητεί το ΚΚΕ στις νέες ... »

ΚΟΣΜΟΣ
0

image

Σε… στενωπό ο Ολάντ

Οι αψιμαχίες του Φρανσουά Ολάντ με την καγκελά­ριο Άνγκελα ... »



ΙΣΤΟΡΙΑ

170 χρόνια από την ίδρυση του Ουρανοσκοπείου!

Η Βλασσαρού ήταν μια μικρή γειτονιά, που χρονολογείτο από τους βυζαντινούς χρόνους και βρισκόταν κάπου εκεί στην άκρη της Αθήνας, μεταξύ της αρχαίας Αγοράς και του Θησείου…
image

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η φαντασία καταργεί το πετρέλαιο

Σε έναν κόσμο χωρίς βενζίνη και πετρέλαιο, σε τι θα μπορούσαν να μας χρησιμεύουν οι αντλίες; Το ερώτημα μπορεί να είναι βέβαια λίγο έως πολύ ουτοπικό, αφού μόνον σε ταινία μπορεί να δούμε τον κόσμο μας να έχει «απεξαρτηθεί» από τα ορυκτά καύσιμα, η απάντηση, όμως, για το τι θα κάναμε τις αντλίες βενζίνης και πετρελαίου προκάλεσε «έκρηξη» ιδεών και οι μετατροπές που έγιναν είναι όντως εντυπωσιακές.
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάμε... καλά.

Του Δημήτρη Μυ
Ευτυχώς που κέρδισαν τις εκλογές οι δυνάμεις τις εθνικής ευθύνης και δεν κινδυνεύει η χώρα. Ευτυχώς, που συνεχίζεται αδιατάρακτα η πολιτική των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και θα την οδηγήσει στους δρόμους της ανάπτυξης και της ευημερίας.
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίμα και τροφή μόνο με ελληνική ταυτότητα…

Της Μιχαλούς
Η Χρυσή Αυγή παρέχει δωρεάν φαγητό αποκλειστικά σε Έλληνες, αλλά και ... αίμα!!! Είπαμε, η χώρα είναι σε κρίση, αλλά τέτοια πνευματική κρίση, δεν την περίμενε κανείς,
image

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Με εντολή Στουρνάρα οι περικοπές των 11,5 δις εάν…

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, σε σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, έδωσε σήμερα εντολή στους 30 διευθυντές να ψάξουν, ανά κωδικό, για να μπορέσουν να γίνουν οι περικοπές. Μπορεί να κλείσουν ειρηνοδικεία, δηλώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
image

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα- Ελεύθερος ο μοτοσικλετιστής

Ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε με τη μηχανή του τα δίδυμα και τη μητέρα τους το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Καραμέλα τα ισοδύναμα μέτρα - Φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει το ΚΚΕ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προς την τρικομματική κυβέρνηση αλλά και μεταξύ τους βολές με αιχμή το Μνημόνιο και τα νέα μέτρα.
image

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι τη Δευτέρα

Σε υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα, όπως αναφέρει το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδίδει η ΕΜΥ, παρά τη μικρή πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Παρασκευή.
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Καταδικάζει το ΥΠΕΞ τη βία στη Συρία

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, για τη δραματική αύξηση του αριθμού των θυμάτων μεταξύ των αμάχων.
image

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Χάνει την υπομονή του ο Ρέσλερ με την Ελλάδα...

Και ο Γερμανός αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομίας δηλώνει τώρα πως έχασε την υπομονή του με την Ελλάδα, ή μάλλον πως τόσο η δίκη του όσο και της τρόικας φτάνει στο τέλος της....
image
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

54 μετανάστες πέθαναν από αφυδάτωση στη Μεσόγειο

Τραγωδία με πενήντα τέσσερις μετανάστες που πέθαναν από αφυδάτωση, προσπαθώντας να φτάσουν στην Ιταλία από τη Λιβύη, εκτυλίχθηκε στη Μεσόγειο θάλασσα.
image

ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σταθερά μπροστά οι Χριστιανοδημοκράτες στις δημοσκοπήσεις

Οι Χριστιανοδημοκράτες στη Γερμανία προηγούνται σταθερά στις δημοσκοπήσεις έναντι των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), όπως προκύπτει από την τελευταία δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa, για το περιοδικό Stern και το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, η οποία και δίνει ποσοστό 36% στο κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ.
image


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...