Στενός φίλος αποκαλύπτει: «Ο Sage Stallone ετοιμαζόταν να παντρευτεί»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και θέλουν τον γιο του Σιλβέστερ Σταλόνε να είναι νεκρός εδώ και 4 ημέρες.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή και με βάση τη νεκροψία που πραγματοποίησε στη σορό του έβγαλε το παραπάνω συμπέρασμα.
Αλλά και οι μαρτυρίες φίλων που δηλώνουν ότι είχαν να του μιλήσουν από την προηγούμενη Παρασκευή και για αυτό το λόγο δεν είχαν ανακαλύψει ότι υπήρχε κάτι που δεν πήγαινε καλά...


Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι το δωμάτιο που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερο ακατάστατο και βρώμικο ενώ τριγύρω υπήρχαν πεταμένα ρούχα, συσκευασίες από κονσέρβες, ακόμα και από αποτσίγαρα, κουτάκια αναψυκτικών και μπουκάλια μπύρας.
Όσο για τον πατέρα του , οι κοντινοί του άνθρωποι δηλώνουν ότι είναι συντετριμμένος από τον πρόωρο χαμό του γιου του
Συντετριμμένη είναι και η showbiz με τον χαμό του γιου του Sylvester Stallone, Sage.
Οι συγγενείς και οι γνωστοί του 36χρονου είχαν ανησυχήσει το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν μάθαιναν νέα του.
Ο Sage πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει πως « “δεν σπαταλάς καθόλου χρόνο για μένα!” Αυτό έλεγα συνέχεια στον πατέρα μου όταν τον έβλεπα ».
Ο Sage, όπως πολλά παιδιά επώνυμων γονιών του Hollywood, είχε νιώσει την πίεση ότι έπρεπε να γίνει όσο καλός και ο πατέρας του. Στεναχωριόταν όταν έβλεπε πως δεν θα έχει την ίδια επιτυχία με εκείνον.
Σε συνέντευξη του είχε ισχυριστεί πως «οι άνθρωποι συνήθως με αποκαλούν ερημίτη, αλλά δεν πειράζει εγώ είμαι ευτυχισμένος».
«Ήταν ένας ταλαντούχος και καταπληκτικός νέος. Η απουσία του θα είναι χαραγμένη στις καρδιές μας» , αποκαλύπτει ο κολλητός του φίλος.
Και πρόσθεσε πως «το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και δούλευε διάφορα projects για τον κινηματογράφο».
Η συγκλονιστική όμως δήλωση του κολλητού του είναι η ακόλουθη: «ο Sage σχεδίαζε να παντρευτεί σύντομα. Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί. Είναι τραγωδία αυτό που ζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...