Μπραντ Πιτ: αγόρασε μοτοσικλέτα στον 11χρονο Μάντοξ

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν όταν πατέρας σου είναι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)!Ο λόγος για το Μάντοξ (Maddox), το θετό γιο του 48χρονου ηθοποιού και της αγαπημένης του Αντζελίνας Τζολί ( Angelina Jolie). Πρόσφατα, ο Μάντοξ έκλεισε τα 11 και ο Πιτ θέλησε να ωθήσει τον μικρό στα χνάρια του.
Για το λόγο αυτό, ο γόης του Χόλιγουντ έκανε δώρο στο μικρό μια μοτοσικλέτα ''Suzuki DRZ-125''Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Sun'', ο Πιτ πάντα ήταν γενναιόδωρος με το Μάντοξ και ο μικρός είχε από νωρίς δείξει πόσο του αρέσουν οι μηχανές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Μπραντ που διαθέτει μεγάλη συλλογή μοτοσικλετών...

Ο Πιτ οδήγησε τον Μάντοξ στο γκαράζ όπου και του έδειξε το δώρο του. Ο μικρός ξετρελάθηκε και ανυπομονούσε να κάνει την πρώτη του βόλτα.

Φυσικά η μανία του Πιτ δεν σταματά στο δώρο που έκανε στο Μάντοξ για τα γενέθλιά του. Ο Πιτ ζήτησε από εταιρία να του ετοιμάσει μια διαδρομή για μηχανή μέσα στο δάσος και δίπλα στην λίμνη που βρίσκεται κοντά στην κατοικία Chateau Miraval των Τζολί -Πιτ στην Γαλλία!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...