Το ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού: «Η κοιλίτσα μου είναι σέξι»

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της με μπικίνι προκάλεσαν το ξέσπασμα της 39χρονης πλέον Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) που διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, για το τέταρτο παιδί της.
Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία των '80s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" –που παρεμπιπτόντως υπέγραφε ο διάσημος παραγωγός και πατέρας της, Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) ξέσπασε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας απ΄όπου απάντησε στους επικριτές της...

Η Τόρι φωτογραφίζεται, επιδεικνύει με περηφάνια την κοιλίτσα της και δείχνει πως και οι μέλλουσες μανούλες μπορεί να είναι πολύ σέξι!
Η Τόρι φωτογραφίζεται, επιδεικνύει με περηφάνια την κοιλίτσα της και δείχνει πως και οι μέλλουσες μανούλες μπορεί να είναι πολύ σέξι!
«Έχω να πω πως είμαι πολύ περήφανη για την κοιλιά μου. Γιατί θα πρέπει να νιώθω αμηχανία και να καλύπτω αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο για μια γυναίκα; Μια έγκυος είναι κάτι το όμορφο. Η εγκυμοσύνη είναι μια καταπληκτική διαδρομή…»
Η Τόρι που κατά καιρούς έχει δηλώσει πόσο ευτυχισμένη νιώθει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και πόσο σέξι αισθάνεται με την κοιλίτσα της, δε διστάζει να υπερασπιστεί το δικαίωμα της να φορά ότι θέλει και να εκφράζει την περηφάνια της για την εγκυμοσύνη της.
«Πονάμε και το σώμα μας αλλάζει κατά τρόπο που δεν φανταζόμασταν και γι΄αυτό έχουμε το δικαίωμα να ντυνόμαστε όπως θέλουμε δίχως να μας κριτικάρουν» απαντά στους επικριτές της.
Μάλιστα, όπως τονίζει η επιλογή της αυτή είναι συνειδητή και θέλει να δείξει στις κόρες της ότι δεν θα πρέπει ποτέ να ντραπούν για το σώμα τους. Και όσο για την ερωτική της ζωή, φαίνεται πως οι εγκυμοσύνες της την αναζωπυρώνουν. Η ίδια άλλωστε έχει πολλάκις τονίζει πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας κάθε φορά που μένει έγκυος αλλά και πως ο σύζυγός της Ντιν την βρίσκει σέξι ακόμη και με την κοιλίτσα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...