Η Κέιτι Πέρι διπλάρωσε τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Μπορεί οι φήμες να την θέλουν να ζει ένα πάθος του καλοκαιριού με τον Τζον Μάγιερ -πρώην αγόρι πολλών διασημοτήτων και περισσότερο απ' όλες της Τζένιφερ Άνιστον- αλλά η αλήθεια φαίνεται πως βρίσκεται αλλού.. Ο λόγος για την φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι (Katy Perry) που φαίνεται πως στηρίζει τον καλό της φίλο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) στο δράμα με την απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) που περνά τόσο επώδυνα το διάστημα αυτό..




Η Κέιτι είναι χρόνια φίλη με τον Ρομπ και τον στηρίζει αφάνταστα τις δύσκολες αυτές ημέρες, όπως υποστηρίζει άλλωστε και το πρακτορείο Cover.

Η Κέιτι ανταλλάσσει συχνά μηνύματα και τηλεφωνήματα συμπαράστασης με τον Πάτινσον και όπως αναφέρει και το περιοδικό ''Heat'' όλο αυτό το ενδιαφέρον δεν είναι καθαρά φιλικό!
Όπως φαίνεται η Πέρι είχε ερωτευτεί σφόδρα τον Ρόμπερτ στην αρχή της φιλίας τους και τώρα σκέφτεται πως θα ήταν καλό να τον συναντήσει από κοντά!
Η Πέρι, βγήκε αρκετά πληγωμένη από το διαζύγιό της με τον Ράσελ Μπραντ και η οικογένειά της βλέπει θετικά το γεγονός πως η Κέιτι έχει βρει και πάλι την αυτοπεποίθησή της.

Από τη μεριά του, ο Ρόμπερτ κανονίζει τις λεπτομέρειες της πρώτης τηλεοπτικής του εμφάνισης με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας ''Cosmopolis''. Ο 26χρονος, θα εμφανιστεί στην εκπομπή ''Good Morning America'' στις 15 Αυγούστου και ένας θεός ξέρει τι θα πει για το ''έγκλημα''!

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...