Σοκάρει η Ναόμι Κάμπελ... φαλακρή!

Τι και πρόκειται για μία από τις γυναίκες που στην ουσία καθιέρωσαν τον όρο "σούπερ μόντελ" παγκοσμίως; Ατυχήματα συμβαίνουν "και στις καλύτερες οικογένειες" όπως λέει ο λαός μας. Και αυτό είναι... χοντρό!..Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) κάνει κεφάλια να γυρίζουν όπου εμφανιστεί εδώ και τρεις δεκαετίες. Μόνο που αυτό γίνεται για έναν μάλλον άσχημο λόγο...

Με τα μαλλιά της μαζεμένα σε αλογοουρά η 42χρονη καλλονή εθεάθη στην Ίμπιζα όπου κάνει διακοπές με τον σύντροφό της Βλαντιμίρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin) και φίλους, αλλά σαν κάτι να της έλειπε πάνω από το κούτελο.
Αυτές οι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου σόκαραν τους θαυμαστές της μαύρης γαζέλας
Αυτές οι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου σόκαραν τους θαυμαστές της μαύρης γαζέλας

Η ίδια έμοιαζε σίγουρη ότι "δεν τρέχει τίποτα" αλλά το γεγονός ότι μέχρι την κορυφή του κεφαλιού της δεν είχε ούτε μια τρίχα, μόνο... ανατριχιαστικό μπορεί να θεωρηθεί ως θέαμα για τους υπόλοιπους.

 Προφανώς, η σοκαριστική εικόνα προκύπτει ως αποτέλεσμα της διαρκούς χρήσης εξτένσιονς -και μάλιστα από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.
"Αλωπεκία έλξης" είναι η διάγνωση των ειδικών, ασθένεια που οφείλεται κυρίως στη μακροχρόνια -και πιθανότατα αλόγιστη- χρήση προσθετικής μαλλιών.
Μάλλον το αποτέλεσμα κακής δουλειάς στα εξτένσιον της πρέπει να είναι η σχεδόν τρομακτική εικόνα που βλέπουμε
Μάλλον το αποτέλεσμα κακής δουλειάς στα εξτένσιον της πρέπει να είναι η σχεδόν τρομακτική εικόνα που βλέπουμε
Όσο για τη θεραπεία; Αν η γαζέλα της πασαρέλας θέλει να ξαναέχει σύντομα δικά της μαλλάκια στο μέτωπο, θα πρέπει να σταματήσει δια παντός τα εξτένσιονς και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.
Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και πολύ πιθανό, τότε η μόνη λύση για την Κάμπελ θα βρεθεί στην... μεταμόσχευση! Έστω...
Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Ναόμι δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει υποφέρει από αυτού του είδους αλωπεκία, καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί -μεταξύ άλλων- για τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...