Ποιός έκανε δηλώσεις- φωτιά για Μπιγιόνσε και Τζέι Ζι;

Ο Χάρι Μπελαφόντε (Harry Belafonte) «καίει» σε συνέντευξη του τη Μπιγιόνσε (Beyonce) και τον Τζέι Ζι (Jay-Z), ισχυριζόμενος ότι το ζεύγος δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε για την υπεράσπιση των μειονοτήτων στο Χόλυγουντ...

 Ο Χάρι Μπελαφόντε (Harry Belafonte) «καίει» σε συνέντευξη του τη Μπιγιόνσε (Beyonce) και τον Τζέι Ζι(Jay-Z), ισχυριζόμενος ότι το ζεύγος δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε για την υπεράσπιση των μειονοτήτων στο Χόλυγουντ.
Σε ερώτηση εάν ο ίδιος είναι «ευτυχής με την εικόνα των μελών των μειονοτήτων στο Χόλυγουντ σήμερα, ο Μπελαφόντε απάντησε: "Όχι, καθόλου. Δεν έχουν διδάξει ούτε την ιστορία του λαού μας, ούτε το παραμικρό για την ταυτότητά μας".
Ακόμα πιο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν όσα είπε στη συνέχεια: "Και νομίζω ότι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης εποχής είναι ότι έχουμε τόσο ισχυρούς καλλιτέχνες και διασημότητες, αλλά αυτοί έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην κοινωνική ευθύνη. Αυτό ισχύει και για τον Τζέι Ζι και τη Μπιγιόνσε, για παράδειγμα. Ενώ πες μου για τον Μπρους Σπρίνγκστιν και μιλάς σωστά. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτός είναι μαύρος."
Το τελευταίο καρφί, ή μάλλον πιο σωστά, ταβανόπροκα, πρέπει να πόνεσε. Πάντως, για να δούμε το θέμα κι από την άλλη πλευρά, αρκετές φορές το δημοφιλές ζευγάρι έχει προσπαθήσει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας σε κοινωφελείς σκοπούς.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα για τη Μπιγιόνσε είναι τα έσοδα από το τραγούδι της, "I Was Here" που θα διατεθούν υπέρ της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπιστικής Βοήθειας. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε «Όλοι βλέπουμε τους τίτλους των εφημερίδων και σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε πραγματικά".
Από την άλλη, να θυμίσουμε ότι ο Τζέι Ζι έχει το δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομα "Shawn Carter Foundation”.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...