Αρραβωνιάστηκε η Ανιστον

Τελικά μάλλον η κατάρα που την ακολουθεί μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ είναι έτοιμη να σπάσει. Η Τζένιφερ Ανιστον έπειτα από πολλές τρικυμιώδεις σχέσεις φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι στης στο πρόσωπο του Τζάστιν Θερού και τα χαρμόσυνα νέα έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Το διάσημο ζευγάρι πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς αρραβωνιάστηκε!..

Έπειτα από ένα χρόνο σχέσης ο Θερού επιβεβαίωσε στο περιοδικό People ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Θερού είχε γενέθλια την Παρασκευή και αποφάσισε να κάνει πρόταση στην Ανιστον. Η απάντηση ήταν φυσικά «ναι». Αντε με το καλό, και ο γάμος να γίνει στα πάτρια εδάφη της νύφης…

Η Jennifer ξέχασε να το πει στον μπαμπά της…

John Aniston: Τώρα μαθαίνω για τον αρραβώνα της κόρης μου!

 Ο αρραβώνας της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux είναι μια είδηση που έσκασε σα βόμβα στο Hollywood το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Φαίνεται όμως ότι αυτός που σοκαρίστηκε περισσότερο από όλους είναι ο πατέρας της ηθοποιού, John Aniston, ο οποίος ενημερώθηκε για τον αρραβώνα του ζευγαριού όταν το «Celebuzz» επικοινώνησε μαζί του αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο βετεράνος 79χρονος ηθοποιός δεν ήξερε ότι ο Theroux έκανε πρόταση γάμου στην μονάκριβή του κόρη στα γυρίσματα της ταινίας «We’re the Millers» στη Βόρεια Καρολίνα στις 10 Αυγούστου.

«Πρώτη φορά το ακούω αυτό» είπε έκπληκτος ο πατέρας στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε. «Είναι έκπληξη για μένα. Θα πρέπει να μπω να το ψάξω στο Διαδίκτυο. Όταν μάθω κάτι παραπάνω, θα σας πω!»

Όταν ενημερώθηκε για το πώς έγιναν τα πράγματα και για τη δήλωση του Thereoux ότι την Παρασκευή είχε τα καλύτερα γενέθλιά του και πήρε ένα τεράστιο δώρο όταν η κοπέλα του δέχτηκε την πρόταση γάμου του», ο John το χαρακτήρισε «πολύ ρομαντικό».

Λίγο πιο πριν, ο John περιέγραψε τον Theroux ως ένα «γοητευτικό νέο άντρα». «Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο ζευγάρι. Περνάμε χρόνο μαζί όποτε μπορούμε» δήλωνε το Δεκέμβριο του 2011.

Η Aniston γνώρισε τον Theroux το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «Wanderlust in Georgia», αλλά η σχέση τους φαίνεται να ξεκίνησε τον Μάιο του ίδιου χρόνου, οπότε και ο Theroux χώρισε από τη στυλίστρια, Heidi Bivens, μετά από 14 χρόνια σχέσης!

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...