Αναβολή της πρεμιέρας ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Με επιστολή που έστειλε σήμερα στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός, ζητάει την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, προκειμένου να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα για το δεύτερο παιχνίδι με τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πρόκριση επί της Μάλαγα και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα.. αποφέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Παναθηναϊκού, έχουν καταστήσει «τελικούς» τα δύο ματς με την ισπανική ομάδα. Ως εκ τούτου, με επιστολή που υπογράφεται από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και αρμόδιο για τέτοια θέματα, Στράτο Σιωπήλη, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει το «τριφύλλι» να προετοιμαστεί καλύτερα για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, στην οποία θα κριθεί η πρόκριση της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Κουίνσι στην Αθήνα για να υπογράψει στο «τριφύλλι»
Στην Αθήνα έφτασε σήμερα το μεσημέρι ο Κουίνσι, για να δώσει ένα τέλος στο θέμα της παραμονής του στην ομάδα. Ο Γκανέζος ήταν ενθουσιασμένος που θα παραμείνει στους «πράσινους» και σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Αθήνα». Όταν ρωτήθηκε για τους αγώνες του «τριφυλλιού» με τη Μάλαγα, ο Κουίνσι συνέχισε στο ίδιο μοτίβο λέγοντας: «Απλώς είμαι αρκετά χαρούμενος που είμαι εδώ και θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό».
Ο Κουίνσι θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις, με στόχο να περάσει σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Αύριο και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αρχίσει να προπονείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...