Βίσση-Κονταρός ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Σαντορίνη!

Στο άγριο αλλά και μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, δυο εξαιρετικές φωνές θα ενωθούν με φόντο την καλντέρα για να δώσουν μια από τις πιο ερωτικές καλοκαιρινές συναυλίες της χρονιάς!
Το Σάββατο, 18 Αυγούστου, η Άννα Βίσση μαζί με τον κρητικό τραγουδιστή και δεξιοτέχνη στο..


λαούτο Μανώλη Κονταρό, θα ανεβάσουν την διάθεση και το κέφι ψηλά σε μια ανεπανάληπτη συναυλία στο γραφικό κυκλαδίτικο νησί!
Η φιλία των δυο καλλιτεχνών κρατά χρόνια και η μεταξύ τους εκτίμηση είναι αμοιβαία . Η χημεία τους γνωστή και ήδη εξακριβωμένη και από άλλες συναυλίες που έχουν δώσει μαζί στην Κρήτη.
Το ραντεβού αυτή την φορά είναι στην Σαντορίνη. Μια συναυλία με φόντο το Αιγαίο, το ηφαίστειο, σε μια συναυλία σταθμό που συνδυάζει εξαιρετικά την Κύπρο, την Κρήτη αλλά και τα νησιώτικα τραγούδια.
Μια συναυλία που για τους θαυμαστές τους , μπορεί να σημαίνει και πολλά. Ίσως και μια χειμερινή μουσική συνάντηση στην πρωτεύουσα καθώς η Άννα Βίσση μας έχει συνηθίσει στις διαφορετικές μουσικές συναντήσεις. Από την Μαριώ , στην Μαίρη Λίντα... Μπορεί φέτος το χειμωνιάτικο ραντεβού της να έχει κάτι από Κρήτη και την δυναμική ενός από τους καλυτέρους εκφραστές της, τον Μανώλη Κονταρό

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...