OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ AΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ EΔΒΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Ένα σίριαλ χωρίς φινάλε

Κακοστημένη παράσταση οι διαφοροποιήσεις για τα μέτρα. Παγιδευμένοι στην κυβερνητική συγκατοίκηση βρίσκονται Βενιζέλος-Κουβέλης
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η απλή μέθοδος των ...Τριών

Του Δημήτρη Μυ
Σύμφωνα με τον Εμμανουὴλ Ροΐδη (1836- 1904) «κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν».
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Άννα και η "εξωμνημονιακή" πεμπτουσία των μεταρρυθμίσεων

Από το Μαρικάκι
Σκληρή μάχη για τη ζωή … του νόμου 4009/2011 δίνει η Άννα Διαμαντοπούλου. Σε αυτόν το νόμο έχει επενδύσει την υστεροφημία της και τη συνέχιση της πολιτικής της καριέρας ως δελφίνας αξιώσεων.
image

MEDIA..

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

Συνέντευξη Νίκος Κουρής
«Δεν είχα καμία ζέση να γίνω πρωταγωνιστής»
image

ΤΗΣ ΩΡΑΣ

Το «φαινόμενο Λένα»

Της Ιωάννας Μπλάτσου
Αν ήταν τραγούδι, θα ήταν κάποιο της Ρίτας Σακελλαρίου. Αν ήταν πίνακας, θα ήταν κάποιος του Τζεφ Κουνς. Αν ήταν χρώμα, θα ήταν το κόκκινο του όλα-τα-σαρώνω-τίποτα-δεν-αφήνω-όρθιο.
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Η τρόικα υπαγορεύει τα νέα μέτρα

Με τα εύσημα του Πολ Τόμσεν ο οποίος χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη σημερινή του συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών συνεχίζονται οι συσκέψεις των τριών πολιτικών αρχηγών για τα νέα επώδυνα μέτρα.
image

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τα νέα μέτρα των 11,5 δισ. οδηγούν στην επαναδιαπραγμάτευση, σύμφωνα με τον Κουβέλη

Στην ενημέρωση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ για τη συνάντηση Στουρνάρα – τρόικας προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης τονίζοντας ότι «η άρνηση να εξασφαλίσουμε το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ σημαίνει ταυτόχρονη άρνηση να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και για τη χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και τη συνολικότερη διαπραγμάτευση».
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τσίπρας: Η τριανδρία της δραχμής

Ευθείες βολές κατά της τρικομματικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι τα νέα μέτρα αποτελούν «ταφόπλακα» της οικονομίας ενώ, ταυτόχρονα, βάζουν και τη σφραγίδα στο διαβατήριο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.
image

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τεράστιο «χαράτσι» και στις κλήσεις προς ΕΟΠΥΥ

Αλλάζει από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου το κόστος κλήσεων προς τον ΕΟΠΠΥ για τα ραντεβού με τους γιατρούς με αποτέλσμα να αυξάνεται το κόστος κλήσεων έως και 36 φορές!

image

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Υποβάθμιση της ΑΤΕ από τον οίκο Fitch

Στην υποβάθμιση της ΑΤΕ και στην επιβεβαίωση της αξιολόγησης της Πειραιώς προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch.
image

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Π. Ρουμελιώτη

"Να ευρεθεί, να έρθει και να καταθέσει" ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ζήτησε με ρητή εντολή του ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Αφορμή η δήλωσή του πως στο ΔΝΤ γνώριζαν εξ' αρχής πως το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί.
image

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παραιτήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία, Κόφι Ανάν

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, δήλωσε πως ο κ. Ανάν έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει την εντολή του η οποία λήγει στα τέλη του Αυγούστου.
image

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Ρεν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών

Ανοιχτό άφησε ο Όλι Ρεν το ενδεχόμενο να συζητηθεί το επόμενο διάστημα η απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΥΛΗ: Στις 24 Αυγούστου η συζήτηση για τη Siemens

Στις 24 Αυγούστου θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός επί της επίκαιρης ερώτησης του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη Siemens. Οι συνολικά οκτώ υπογράφοντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητούν επίσης κατά πόσο είναι συμφέρουσα για το ελληνικό δημόσιο η συμφωνία, καθώς γίνεται λόγος για συγκάλυψη ευθυνών του σκανδάλου, ονοματίζοντας συγκεκριμένα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
image

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Αλλάζει η διάταξη για τη δημοσίευση φωτογραφιών οροθετικών γυναικών

Την τροποποίηση της διάταξης που προβλέπει τη δυνατότητα του εισαγγελέα να διατάσσει την ανάρτηση φωτογραφιών οροθετικών γυναικών, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.
image

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρος: Πρώτη καταδίκη πολίτη γιατί σκότωσε γάτο με αεροβόλο

Αλλαγή σελίδας για την Κύπρο με την απόφαση δικαστηρίου της Λάρνακας να επιβάλει πρόστιμο 1000 ευρώ συν δικαστικά έξοδα σε πολίτη που παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει γάτο με αεροβόλο.
image

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

«Τέλος εποχής» για τον Καραγκούνη

Την απόφασή του να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο διεθνής μέσος Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ».
image

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Χονδροκούκη

Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη στην ουσία στανοζολόλη, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ την, ύστερα από την σχετική ενημέρωση της IAAF.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...