Γεύμα Ομπάμα - Ρόμνεϊ στον Λευκό Οίκο

Το κατώφλι του Λευκού Οίκου ετοιμάζεται να διαβεί σήμερα ο επίμονος Μορμόνος, Μιτ Ρόμνεϊ   για να γευματίσει με τον πλανητάρχη στην πρώτη συνάντηση των δύο πολιτικών αντρών μετά τη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. .


Ο Ομπάμα τήρησε  την προεκλογική του δέσμευση ότι θα συμβουλευτεί τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές πριν το τέλος του έτους. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο πλανητάρχης αναμένεται να κάνει …άνοιγμα στο πρώην γερουσιαστή της Μασαχουσέτης ζητώντας την βοήθειά του προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τον προυπολογισμό στο διχασμένο Κογκρέσο (στους Δημοκρατικούς η Γερουσία, στους Ρεπουμπλικάνους η Βουλή των Αντιπροσώπων).

Ρόμνει και Ομπάμα θα γευματίσουν στην ιδιωτική αίθουσα δείπνου του προέδρου, κοντά στο Οβάλ Γραφείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου, Τζέιμς Κάρνειο οποίος διευκρίνισε ότι η συνάντηση δεν θα είναι ανοιχτή για τον Τύπο.  

Οι δύο πολιτικοί άντρες θα συζητήσουν τρόπους εξεύρεσης λύσης για το δημοσιονομικό κενό και την αποφυγή των μέτρων που θα ισχύσουν από τις αρχές του 2013 αν έως τότε δεν ληφθούν αποφάσεις.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...