Τα προκλητικά «τιτιβίσματα» της Rihanna

Αφού μας έδειξε μέσω Twitter, ότι είναι και πάλι μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, από τον οποίο είχε πέσει θύμα κακοποίησης, η Rihanna συνεχίζει τα προκλητικά «τιτιβίσματα» και γίνεται πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Έπειτα από την φωτογραφία του ημίγυμνου Chris Brown στο κρεβάτι της, η Rihanna δημοσίευσε άλλες δύο σέξι φωτογραφίες της.
.

Στην πρώτη εμφανίζεται η ίδια τοπλες, αλλά με γυρισμένη την πλάτη και στην δεύτερη την βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και καπνίζοντας ένα πούρο.

Η ίδια μιλώντας χτες σε γνωστή αμερικανική εκπομπή είπε ότι κουράστηκε πολύ κατά την περιοδεία της 777 και ίσως αυτός είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσει.

Και όλα αυτά την ώρα που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η γυμνή φωτογραφία της από το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ «Unapologetic».

Ωστόσο, αν και η ίδια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η εν λόγω εικόνα είναι πιθανότατα αποτέλεσμα του photoshop…

Πάντως, σύμφωνα με το αντρικό περιοδικό GQ, για το οποίο η τραγουδίστρια έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση πρόσφατα, η Rihanna ήταν η εμμονή του 2012.












πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...