Έγινε πιο γραφικός από ποτέ....Νότης Σφακιανάκης Μάγκες της χώρας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος..

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες δικτάτορες κι έφτασε μέχρι τους εξωγήινους. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις του αλλά ύστερα από την τελευταία του συνέντευξη στο tralala έγινε πιο γραφικός από ποτέ. Ο Νότης Σφακιανάκης..
ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά από την Ιερά Οδό για αδιευκρίνιστους λόγους , δεν έμεινε στην πρόσφατη ατάκα του για τους λαθρομετανάστες που προσβάλουν την αισθητική του. Μίλησε για τους μάγκες Ιωάννη Μεταξά και Γεώργιο Παπαδόπουλο, τους εξωγήινους που έφτιαξαν την Ακρόπολη και την καινούρια 17 Νοέμβρη φτιάχνοντας ένα σουρεάλ σύμπαν στο κεφάλι του.


«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης» ανέφερε ο τραγουδιστής κάποια στιγμή για τους δικτάτορες που πέρασαν από την Ελλάδα.

Όσο για την αλήθεια που βρίσκεται εκεί έξω, πιστεύει πως ο Παρθενώνας και οι πυραμίδες δεν φτιάχτηκαν από τους ανθρώπους αλλά απ΄αυτού που ήρθαν από πάνω με τα ιπτάμενα άρματα όπως λέει χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως οι εξωγήινοι έχουν αφήσει το στίγμα τους και υπάρχουν αποδείξεις ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.

Τέλος, μίλησε για την Χρυσή Αυγή την οποία μπορεί να παραδέχεται για την πειθαρχεία της αλλά δεν συμφωνεί με την αντίληψη τους πως ο χριστιανισμός σχετίζεται με την Ελλάδα. Δεν έχει δουλειά ο χριστιανισμός με τον ελληνισμό. Αυτό είναι δύο άκρα αντίθετα. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία. Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή «17 Νοέμβρη. Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τούς μεγάλο – καρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε, και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε «κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας». Με λίγα λόγια, καλύτερα να τραγουδάει.

Κ.Π ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...