Orlando, Miranda και στη μέση o DiCaprio


O σταρ του Βασιλιά των Δαχτυλιδιών Οrlando Bloom και η εκθαμβωτική σύζυγός του Miranda Kerr είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2010 και έχει ένα γιο 23 μηνών αποφάσισε σύμφωνα με το περιοδικό US να κάνει ένα διάλειμμα στο γάμο του. «Αυτή τη στιγμή είναι χώρια και σκέφτονται πως θα το χειριστούν»..


Όλες αυτές οι φήμες ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο άγγελος της Victoria’s Secret εμφανίστηκε σε πολλές εκδηλώσεις της εταιρείας χωρίς να φοράει βέρα. Μάλιστα τα σχόλια δίνουν και παίρνουν καθώς πολλοί είναι αυτοί που είπαν: «Όσο ο 35χρονος Orlando βρισκόταν στην νότια Αφρική για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας τόσο η 27χρονη σύζυγός του διασκέδαζε σε πάρτι του Χόλιγουντ με τον καρδιοκατακτητή Leonardo DiCaprio.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της New York Daily η Miranda πήγε στο πάρτι γενεθλίων του DiCaprio και διασκέδασε μαζί του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο ίδιο πάρτι καλεσμένοι ήταν επίσης η Cameron Diaz, η Beyonce, ο Jay-Z και ο Robert De Niro. Αυτόπτης μάρτυρας έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της νύχτας η Miranda και DiCaprio «φλέρταραν όλη την ώρα».

Πάντως λίγες μέρες μετά το διάσημο ζευγάρι εθεάθη να τρώει μαζί σε εστιατόριο και να κάθεται δίπλα – δίπλα. Μια άλλη πηγή ανέφερε στη Sun: «Είναι πολλά αυτά που γράφονται και ακούγονται για τη σχέση τους. Απλά ο Orlando ήταν μακριά για δουλειές και η Miranda διασκέδαζε με φίλους».

Από την πλευρά του το ζευγάρι αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση του επικαλούμενο τις πρόσφατες διακοπές που έκαναν οικογενειακά. Θέση για το θέμα πήρε και η πεθερά της Miranda, Sonia αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο γάμος του γιου της περνάει κρίση.

«Ο Orlando και η Miranda είναι μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέκυψαν όλα αυτά. Είναι ανυπόστατες φήμες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε η μαμά του Orlando στην dailymail. Στην ερώτηση αν το ζευγάρι σκοπεύει να περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων η μαμά Bloom ήταν κατηγορηματική: «Φυσικά και θα περάσουν μαζί... Είναι όλα καλά και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».


Οι κακές γλώσσες λένε ότι όσο ο Orlando ήταν στην Αφρική για δουλειές η Miranda διασκέδαζε
στα γενέθλια του DiCaprio


Από τον περασμένο Οκτώβριο έχει να φωτογραφηθεί μαζί το ζευγάρι...


Οικογενειακή φωτογραφία. Η μαμά του Orlando, Sonia (η κυρία με το κόκκινο καπέλο) διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο γάμος του γιου της και της νύφης της περνάει κρίση


Κορίτσι για πάρτι. Έτσι χαρακτήρισαν τα βρετανικά αλλά και τα αμερικάνικα ταμπλόιντς την Miranda
Kerr η οποία πήγε σε εκδηλώσεις της Victoria's Secret χωρίς τη βέρα της και χωρίς τον άνδρα της



Η Miranda και ο Orlando διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν πρόβλημα επικαλούμενοι μάλιστα
τις τελευταίες τους κοινές διακοπές με τον μονάκριβο γιο τους


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...