ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PLANET STARS AΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ






Νέο θλιβερό ρεκόρ σημείωσε η ανεργία

Καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ η ανεργία στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ το ποσοστό της εκτινάχθηκε στο 26% για τον Σεπτέμβριο του 2012 από 18,9% που ήταν το Σεπτέμβριο του 2011. 








Ρεν: Η κρίση στην Ευρωζώνη αποκλιμακώνεται

«Η ευρωζώνη πέρασε το σημείο καμπής και οδεύει από τη διαχείριση της κρίσης προς την εφαρμογή πολιτικών με στόχο την εισαγωγή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας», δήλωσε ο  Ολι Ρεν στην εφημερίδα Financial Times Deutschland...








Σαμαράς στην Bild: Φιλοδοξία μας, να γίνουμε υπόδειγμα οικονομίας

«Η φιλοδοξία της ελληνικής κυβέρνησης είναι να μετατρέψει τη χώρα από ένα άσχημο παράδειγμα γεμάτο με προβλήματα, σε υπόδειγμα οικονομίας» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild.








ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας την Πέμπτη

Τρίωρη στάση εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζει για σήμερα Πέμπτη, η ΠΟΕ - ΟΤΑ.








Συγκεντρώσεις και… κόντρες στη μνήμη του Αλέξη

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα σε δεκάδες πόλεις της χώρας, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον άδικο χαμό του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.








Οριστική η απόφαση φυλάκισης για τον Π.Ψωμιάδη

Τελεσίδικη είναι πλέον η απόφαση για την 12μηνη φυλάκιση του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής  Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη μετά την απόρριψης από τον Άρειο Πάγο της αίτησης για αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε εκ νέου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...