We Were There: Ελευθερία Ελευθερίου

Η νεαρή Κύπρια εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision 2012, βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο και το MTV NRG, με τη Βαλεντίνα Elsayed ήταν εκεί.
Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το "Aphrodisiac" και..

Επιρροές από δεκαετίες του ‘40 και του ‘50 Τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Η δεκαετία του ‘40 και του ‘50 είναι εμφανέστατα οι μεγάλες επιρροές για την σεζόν αυτού του καλοκαιριού.Τα μαγιό με τα φαρδιά σλιπ και τα στράπλες σουτιέν είναι αυτά που..

«Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές» Το νέο cd του Αντώνη Βαρδή

Την νέα του δισκογραφική δουλειά πρόκειται να μας παρουσιάσει σύντομα ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες και ερμηνευτές της νεότερης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, ο Αντώνης Βαρδής.
Το cd, το οποίο θα κυκλοφορήσει με τον γενικό τίτλο..

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 «20 χρόνια Φοίβος» σε επετειακή συναυλία στο ΟΑΚΑ

O «Μίδας» της ελληνικής δισκογραφίας,  συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός, Φοίβος, συμπληρώνει 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και το γιορτάζει  με μια μεγάλη παραγωγή, στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου 2012.Για πρώτη φορά ενωμένοι..

Ελευθερία Ελευθερίου: Εντυπωσίασε το κοινό στην Τουρκία

Η νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας, που από τις 5 Απριλίου βρίσκεται στην Τουρκία για την προώθηση του "Aphrodisiac", ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου τραγούδησε ζωντανά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις..

Νότια Κορέα Η «Cat woman» Lady Gaga

Το ότι είναι «γάτα» ως προς το πώς έχει  καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας της μουσικής το ξέραμε, το έχουμε δει και κυρίως συνειδητοποιήσει...

38.000 η βραδιά στην «βασιλική βίλα» στο Grand Resort Lagonisi Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Μπορεί τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το κοινό νόμισμα να ακούγονται ακόμα από τα πλέον επίσημα χείλη και η χώρα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις σε πολλές αρνητικές λίστες, αλλά η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!..

Πίσω Κίνηση Video: Κορίτσια αφήνονται σε 1250PS!

Η στήλη «Πίσω Κίνηση» του ηλεκτρονικού «Car+Speed» τιμάει της Κυρίες που με τόλμη αποφασίζουν να συνοδηγήσουν με γρήγορους οδηγούς και..

Jaguar Η Jaguar XJ Ultimate

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που παράγουν πολυτελή αυτοκίνητα «μυρίστηκαν» το πολύ χρήμα που υπάρχει στην Κίνα και στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου παρουσιάζουν ότι καλύτερο και φυσικά ακριβότερο έχουν...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ Ανεμος Ολάντ εντός και εκτός Γαλλίας

Ανεμος Ολάντ εντός και εκτός Γαλλίας Ο υποψήφιος των Γάλλων Σοσιαλιστών επιμένει στην ατζέντα ανάπτυξης για την ΕΕ και διαμηνύει ότι «δεν θα αποφασίζει η Γερμανία για όλη την Ευρώπη». Νικητής σε όλα τα σημεία και στην τηλεοπτική έμμεση μονομαχία με τον απερχόμενο..

PARISIEN DIMANCHE Σαρκοζί: «Παραπλανούν οι δημοσκοπήσεις, η συμμετοχή θα είναι μαζική»

Σαρκοζί: «Παραπλανούν οι δημοσκοπήσεις, η συμμετοχή θα είναι μαζική» Αμφισβητώντας τις δημοσκοπήσεις, τις οποίες χαρακτηρίζει «παραπλανητικές», ο πρόεδρος της Γαλλίας και υποψήφιος για δεύτερη θητεία, Νικολά Σαρκοζί, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει μαζική συμμετοχή στον δεύτερο γύρο..

GUARDIAN«Βόμβα μεγατόνων» από Στρος Καν κατά Σαρκοζί - Αποκαλύπτει σχέδιο για την Ελλάδα

«Βόμβα μεγατόνων» από Στρος Καν κατά Σαρκοζί - Αποκαλύπτει σχέδιο για την Ελλάδα Αποδείξεις για την εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί στη "συνωμοσία" εναντίον του σχετικά με την υπόθεση της καμαριέρας του ξενοδοχείου Σοφιτέλ στη Νέα Υόρκη, δήλωσε πως διαθέτει ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν...

Διεφθαρμένα κόμματα, σάπια οικονομία

Παιδεύονται τα οικονομικά επιτελεία των κομμάτων, οι καθηγητές, οι οικονομολόγοι, οι τραπεζίτες, οι επιχειρηματίες, ακόμη και οι φιλοσοφούντες, όλοι οι Ελληνες στους ανά την επικράτεια καφενέδες να βρουν λύση στο οικονομικό..

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Σε τραγωδία κατέληξε καταδίωξη λαθρομεταναστών

Τρεις λαθρομετανάστες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά σε αιματηρή καταδίωξη των διωκτικών αρχών, τις πρώτες πρωινές της Κυριακής στον Εβρο.
Σε τραγωδία κατέληξε καταδίωξη λαθρομεταναστών..

ΜΕΝΙΔΙ Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό και δύο τραυματίες

Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό και δύο τραυματίες Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε τις 08.20 το πρωί της Κυριακής στην οδό Σεβαστουπόλεως στις Αχαρνές...

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΑ ΠΕΝΤΕ Πυρπόλησαν 10 αυτοκίνητα στην Κηφισιά

Πυρπόλησαν 10 αυτοκίνητα στην Κηφισιά Φωτιά σε 10 σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, στα οποία περιχυσαν εύφλεκτο υγρό, έβαλαν άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κηφισιά.Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα στην συμβολή των οδών Λεβίδου και Μυρσίνης και από τις φλόγες καταστράφηκαν τα πέντε, ενώ τα υπόλοιπα υπέστησαν μικρότερες ζημιέςΣτο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ η Ασφάλεια διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.πηγη

Φωτογραφίες της ιερόδουλης - φορέα του AIDS δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ

Φωτογραφίες της ιερόδουλης - φορέα του AIDS δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία της ταυτότητας της 22χρονης Ρωσίδας, που εντοπίστηκε σε παράνομο οίκο ανοχής και για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ..

Ναρκοτουρισμός τέλος στην Ολλανδία Νέος νόμος απαγορεύει από τον Μάιο την είσοδο τουριστών στα coffee shops

Δικαστής στην Ολλανδία έλαβε την πρώτη απόφαση υπέρ ενός νέου νόμου που θα απαγορεύεται από την πρωτομαγιά την είσοδο ξένων τουριστών στα περίφημα coffee shops, τα καφέ όπου επιτρέπεται η χρήσης ινδικής κάνναβης...

Αυστραλία: 6,5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει το KFC για δηλητηρίαση Ενα κορίτσι έπαθε εγκεφαλική βλάβη αφού έφαγε κοτόπουλο με σαλμονέλα

Ο αλυσίδα φαστ-φουντ KFC θα πληρώσει 8,3 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (6,5 εκατ. ευρώ) στην οικογένεια ενός κοριτσιού που έπαθε εγκεφαλική βλάβη από δηλητηριασμένο κοτόπουλο. Η Μόνικα Σαμαάν προσβλήθηκε από σαλμονέλα..

Πύραυλοι - «μαϊμού» από τη Βόρειο Κορέα

Και ψεύτικοι και κάκιστα σχεδιασμένοι το καθεστώς τούς εμφάνισε σε στρατιωτική παρέλαση

 Ένας από τους ψεύτικους, σύμφωνα με γερμανούς ειδικούς, πυραύλους, που παρουσίασε η Βόρειος Κορέα σε πρόσφατη στρατιωτική παρέλαση

 Βερολίνο, Γερμανία
Διηπειρωτικούς βαλιστικούς πυραύλους - «μαϊμού» φέρεται να εμφάνισε το καθεστώς της Βορείου Κορέας στη διάρκεια..

Τουλάχιστον 20 τραυματίες σε διαδήλωση Αιγύπτιων εργαζομένων στο Λίβανο

Είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες σε συγκρούσεις ανάμεσα σε Αιγύπτιους εργαζόμενους και Λιβανέζους αστυνομικούς έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου στη Βηρυτό, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και ιατρικές πηγές.Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι συγκρούσεις άρχισαν έξω από την πρεσβεία όπου 100 εργαζόμενοι διαδήλωναν εναντίον ενός νόμου στο Λίβανο βάσει του οποίου οι εργαζόμενοι οφείλουν να έχουν "έναν αντιπρόσωπο ή έναν εγγυητή" ώστε να μπορούν να αποκτήσουν άδειες παραμονής και εργασίας.πηγη

Τουλάχιστον πέντε νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα στην Ελβετία

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πτώση μικρού αεροσκάφους χθες Σάββατο στην Ελβετία, δήλωσε η τοπική αστυνομία στο πρακτορείο ειδήσεων sda.
Όλοι οι επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο αεροπλάνο σκοτώθηκαν από το δυστύχημα που σημειώθηκε στο καντόνι Φρίμπουργκ. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το προάστιο Μπλεσερέτ της Λωζάνης με προορισμό το Εκιβιλέν του Φρίμπουργκ.
Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα ΠΗΓΗ