Σαλόνι Αυτοκινήτου Βρυξελλών 2013, Renault Captur (2014) Vid-pic..

Όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά των καινοτομιών που χρονολογείται από το 1898, η Renault δεν έχει ποτέ σταματήσει να αμφισβητεί τις προκαταλήψεις ή προκλητική συμβατικά αυτοκίνητα σκέψης με την τοποθέτηση των αναγκών των πελατών στην καρδιά κάθε νέου σχεδίου.

Σήμερα, η Renault Captur εισάγει, πρώτο αστικό crossover της, που θα ξεχωρίσει από το πλήθος, προσφέροντας το καλύτερο από τρεις διαφορετικούς κόσμους:
Το εκφραστικό στυλ και θέση οδήγησης ενός SUV,
 Η ευρυχωρία καμπίνας και σπονδυλωτή εσωτερικό ενός MPV,
Η απόλαυση ευκινησία και την οδήγηση από ένα συμπαγές αυτοκίνητο σεντάν.
Ερχόμενοι στον απόηχο της ανανέωσης του Clio, Captur σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην επίθεση του σχεδιασμού της Renault, υπό την ηγεσία του Laurens van den Acker.
"Renault Captur είναι ένα συμπαγές, unaggressive crossover το οποίο είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Επωφελείται από τη Renault γονίδια μέσω και μέσω ..." Benoît Bochard, Διευθυντής, Α / Β-Segment Σειρά προϊόντων
Renault Captur, ένα crossover στο εξωτερικό
Λεία, η Renault Captur είναι υγρό, ισορροπημένες μορφές εκφράζουν μια δυναμική ακόμη διακριτική προσωπικότητα. Εύρωστη, της κατάστασης που ενισχύουν την εμφάνιση παίρνει μορφή έμπνευση του το πρωτότυπο Captur, από το οποίο η Renault έχει μεταφερθεί τόσο το πνεύμα που καθοδηγείται σχεδιασμό του, καθώς και υποβλητική όνομα του. Οι γραμμές του νέου crossover της Renault εκλαμβάνεται ως ταπεινός, αλλά η προς τα εμπρός θέση του απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ του τονίζει δυναμική στάση του.
Renault Captur (2014)
Ο συνδυασμός των συμπαγών όγκων του, έθεσε απόσταση από το έδαφος, μεγάλης διαμέτρου τροχούς και φύλακες περβάζι θα της επιτρέψει να λάβει κάθε πτυχή της καθημερινή οδήγηση στο διασκελισμό του.

Renault Captur θα είναι εύκολο να προσαρμόσετε και κυρίως έρχεται με ένα πρωτότυπο συνδυασμό χρωμάτων δύο τόνων που παράγει μια ελκυστική αντίθεση μεταξύ της οροφής και των πυλώνων και το υπόλοιπο του αμαξώματος.

Renault Captur, ένα MPV μέσα

Παρά το μικρό αποτύπωμα του (μήκος: 4.12m), Renault Captur αποπνέει μια πραγματική αίσθηση του εσωτερικού χώρου η οποία υποστηρίζεται από το εμπρός παρμπρίζ του θέση και τις γενναιόδωρες διαστάσεις εσωτερικό του.

Αποκλειστική, πολύχρωμο καμπίνα του είναι ζεστό και χαλαρωτικό, και η πρώτη εντύπωση αυτή ενισχύεται από την επιλογή των εσωτερικών λύσεων προσαρμογής βασίζεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων για τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Renault Captur διαθέτει επίσης τους διορισμούς και βελτιώσεις αναμένεται άνεση ενός MPV, όπως η υψηλή-up θέση οδήγησης, μεγάλο εκκίνησης, σπονδυλωτή εσωτερικό και πρωτοποριακές αποθηκευτικές λύσεις.

Το πρότυπο Renault Captur θα έχει μια προδιαγραφή εξοπλισμό αντάξιο του ότι από το επόμενο τμήμα μέχρι, όπως hands-free είσοδο, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Επίσης, θα είναι διαθέσιμο το νέο, συνδέεται, στο ταμπλό Renault R-Link multimedia ταμπλέτα οθόνης αφής, καθώς και ένα σύστημα που περιλαμβάνει έξι ηχεία, συνδεσιμότητα Bluetooth ®, audio-streaming και Arkamys ® ήχο hi-fi.

Renault Captur, η ευελιξία και οδηγική απόλαυση ενός compact αυτοκινήτων σαλούν

Renault Captur βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Clio, αναγνωρισμένη ως σημείο αναφοράς της κατηγορίας B, όταν πρόκειται για την οδηγική απόλαυση. Είναι, κατά συνέπεια, προσφέρει καλύτερο επίπεδο δυναμικής, από κράτημα στο δρόμο με την απόκριση του κινητήρα και ευέλικτη συμπεριφορά.

Οι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ που διατίθενται για το μοντέλο όφελος από τις πολύ τελευταίες τεχνολογίες της Renault και θα επιστρέψει καλύτερος στην κατηγορία του κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2, που ξεκινούν από τόσο χαμηλά όσο 96g/km.

Renault Captur θα κατασκευάζεται στο Βαγιαδολίδ της Ισπανία στο εργοστάσιο Renault   και θα παρουσιαστεί στο  Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...