Ford C-MAX Hybrid - Video.foto

Ford αποκάλυψε δύο επόμενης γενιάς υβριδικών οχημάτων - συμπεριλαμβανομένης της πρώτης παραγωγή του plug-in υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα - στο Βορρά 2011 Εμφάνιση American International Auto, φέρνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, ευελιξία και στυλ για υψηλή χιλιομετρική φιλικές προς την οικογένεια οχημάτων..


Ford C-MAX plug-in υβριδικό Energi και C-MAX Hybrid είναι με βάση το νέο Ford C-MAX πενταθέσιο όχημα πολλαπλών δραστηριοτήτων, και το καθένα θα προσφέρει υψηλή χιλιομετρική απόδοση και χαμηλές εκπομπές ρύπων, καθώς και διακριτικό σχεδιασμό του σώματος και ένα ευέλικτο εσωτερικό . Το plug-in υβριδικό και τρίτης γενιάς πλήρως υβριδικό μόχλευση παγκόσμια C-πλατφόρμα αυτοκινήτων της Ford, καταξιωμένος αρχιτεκτονική powersplit, επόμενης γενιάς δυνατότητες πληροφόρησης του οδηγού και προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου μπαταρία συστήματα.

"C-MAX Energi και C-MAX Hybrid θα είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία υβριδικό αυτοκίνητο τους," δήλωσε η Nancy Gioia, η Ford διευθυντής της Global Ηλεκτροκίνηση. "Χάρη στο ευέλικτο εσωτερικό, αυτά τα αυτοκίνητα πρόκειται να προσελκύσει καταναλωτές με οικολογική συνείδηση ​​που χρειάζονται χώρο για να αναπτυχθεί."

Ford C-MAX Hybrid έχει ως στόχο να προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου από ό, τι το 41 mpg Ford Fusion Hybrid, το πιο αποδοτικό sedan στην Αμερική σήμερα. Βασίζεται στην επιτυχία του θρυλικού Ford powersplit αρχιτεκτονική χρησιμοποιεί στην τρέχουσα υβρίδια του, του επιτρέπει να λειτουργεί σε εξοικονόμηση καυσίμου ηλεκτρική λειτουργία πέρα ​​από 47 μίλι/ώρα.
Ford C-MAX Hybrid (2013)
2013 Ford C-MAX Hybrid

Τόσο το C-MAX Energi και C-MAX Hybrid μοντέλα θα κατασκευάζονται παράλληλα με το νέο Focus 2012 Ford και Focus Electric στο Michigan Συνέλευση Εργοστάσιο της Ford στο Wayne, Mich παραγωγή του εργοστασίου τροφοδοτείται εν μέρει από μια από τις μεγαλύτερες ηλιακής ενέργειας Συστήματα παραγωγής στο κράτος. Το C-MAX Energi και C-MAX Hybrid οχήματα που πωλούνται στην Ευρώπη το 2013 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας, αρχής γενομένης από το 2013.

Το plug-in πλεονέκτημα

Στοχευμένες να επιτευχθεί AT-PZEV (Advanced Technology Μερική όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων) κατάσταση, Ford C-MAX Energi παρέχει τη μέγιστη αποδοτικότητα των καυσίμων με την αντιστοίχιση μιας υψηλής τάσης μπαταρία ιόντων λιθίου και ηλεκτροκινητήρα έλξης με μια υψηλής απόδοσης βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson. Αυτό του επιτρέπει να τρέχει σε ηλεκτρικό τρόπο λειτουργίας πριν από τη χρήση του βενζινοκινητήρα.

Ford C-MAX Energi θα προσφέρει περισσότερα από 500 μίλια (800 χιλιόμετρα) από τη συνολική αυτονομία με την μπαταρία και κινητήρα - περισσότερο από κάθε άλλο plug-in ή εκτεταμένης αυτονομίας ηλεκτρικό όχημα. C-MAX Energi προσφέρει την καλύτερη χρέωση-συντηρούμενη οικονομία καυσίμου από ό, τι Chevrolet Volt.

Σε γενικές γραμμές, το plug-in υβριδικά οχήματα προσφέρουν πολλά οφέλη, όπως οι εξής:

    Ηλεκτρική αυτονομία, ιδανικό για τις εκπομπές-δωρεάν και αθόρυβη οδήγηση στην πόλη
    Η δυνητική εξοικονόμηση των καταναλωτών σχετικά με το κόστος της ενέργειας και των καυσίμων, χάρη στη βελτίωση της αποδοτικότητας των καυσίμων πάνω από ένα πρότυπο υβριδικό
    Μειωμένη εξάρτηση από το πετρέλαιο και την αύξηση της ενεργειακής ανεξαρτησίας
    Μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσω της μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
    Η αυξημένη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (π.χ. αιολική και ηλιακή), όπου αυτά είναι διαθέσιμα, για το όχημά επαναφόρτιση

"Το plug-in υβριδικό ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει λιγότερα ταξίδια στην αντλία να ανεφοδιαστούν με καύσιμα, λόγω του all-ηλεκτρικό δυνατότητα λειτουργίας του», δήλωσε ο Derrick Kuzak, Ford αντιπρόεδρος της Global Product Development. "Βολική, θα είναι σε θέση να επαναφορτίσετε plug-in υβριδικό στο σπίτι τους τη νύχτα. Και ποτέ δεν θα πρέπει να σκεφτούμε για το ηλεκτρικό εύρος του οχήματος, διότι το plug-in υβριδικό απρόσκοπτα μετατοπίζεται για να τροφοδοτήσει ισχύ όταν χρειάζεται."

Η ανάπτυξη του πρώτου-ποτέ παραγωγής της Ford plug-in υβριδικό αξιοποιεί πάνω από 200.000 χιλιόμετρα δοκιμών δρόμου που διεξάγεται σε συνεργασία με έναν συνασπισμό από 10 εταιρείες κοινής ωφελείας, το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, η Νέα Υόρκης Ενεργειακής Έρευνας και Διοίκησης Ανάπτυξης και το Electric Power Ερευνητικό Ινστιτούτο.

Να πάρει φορτισμένα

Ford C-MAX Energi και C-MAX Hybrid θα χρησιμοποιεί προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου μπαταρία συστήματα αναπτύχθηκε και συναρμολογούνται στο εσωτερικό της Ford στο Μίτσιγκαν. Κάθε σύστημα είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να μεγιστοποιηθεί η χρήση των κοινών, υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως το υλικό του πίνακα ελέγχου που έχει αποδεδειγμένη απόδοση στη σημερινή τομέα, της Ford θρυλικού υβριδικά οχήματα.

Li-ion μπαταρίες προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τις νικελίου-υδριδίου μετάλλου (NiMH) ότι τα υβριδικά οχήματα σήμερα εξουσία του. Σε γενικές γραμμές, είναι 25 έως 30 τοις εκατό μικρότερο και 50 τοις εκατό ελαφρύτερη, η οποία καθιστά ευκολότερη την συσκευασία σε ένα όχημα, και μπορούν να συντονιστούν για να αυξήσει τη δύναμη να ενισχύσει επιτάχυνση ή να αυξήσει την ενέργεια για την επέκταση απόσταση οδήγησης.

Ενώ η Ford C-MAX Hybrid θα λειτουργεί σαν υβριδικά οχήματα σήμερα, C-MAX Energi θα επωφεληθούν από την καθημερινή φόρτιση να μεγιστοποιήσει όλα τα ηλεκτρικά σειρά του. Χάρη στην αύξηση της αποτελεσματικότητας του δικαιώματος μεγέθους σύστημα της μπαταρίας του, το plug-in υβριδικό εύκολα επαναφορτίζει 100 τοις εκατό τη διάρκεια της νύχτας σε ένα 120-volt πρίζα.

Μια πλήρης φόρτιση σε C-MAX Energi επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αυξήσουν σημαντικά την οδήγηση τους σε όλα τα ηλεκτρικά λειτουργία και να μειώσουν δραστικά τη χρήση του επί του σκάφους μηχανή καυσίμων.

Κατά την εκκίνηση, Ford C-MAX Energi θα λειτουργεί σε λειτουργία φόρτισης-εξάντληση, παρέχοντας ηλεκτρική αυτονομία. Όταν η μπαταρία έχει εξαντληθεί ή πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, να μεταβαίνει σε φόρτιση-διατήρηση υβριδική λειτουργία για συνεχή βέλτιστη απόδοση καυσίμου.

Ford συνεργάστηκε με ένα προμηθευτή να παρέχει μια βιομηχανία-πρότυπο πέντε σημείων για βύσμα C-MAX Energi (και νέο Focus Electric) που είναι εργονομικά άνετο στο κράτημα, καθώς και ανθεκτικά και εξαιρετικά σχεδιασμένα. Η λαβή βύσμα χρησιμοποιεί ένα ματ φινίρισμα μαύρο καουτσούκ για άνετη, λαβή αντιολισθητική και το κεφάλι είναι θωρακισμένο βύσμα με ένα γυαλιστερό λευκό σκληρό πλαστικό για την προστασία των ηλεκτρονικών. Το εμπορικό σήμα Ford Μπλε Οβάλ βοηθά στο να γίνει η συσκευή αμέσως αναγνωρίσιμο.

Όταν το σετ καλωδίου σύνδεσης είναι συνδεδεμένο σε θύρα φόρτισης του οχήματος, το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μεταξύ της πόρτας του οδηγού και μπροστινού τροχού, ενεργοποιεί ένα δαχτυλίδι φωτός που βρόχους γύρω από το λιμάνι δύο φορές στην αναγνώριση της σύνδεσης. Το φως φωτίζει δαχτυλίδι τότε σε τεταρτημόρια ως τα τέλη του οχήματος. Αναβοσβήνει τεταρτημόρια αντιπροσωπεύουν χρέωση σε εξέλιξη και στερεά φωτισμό τεταρτημόρια δείχνουν τα στάδια της ολοκλήρωσης χρέωση. Όταν όλη η δακτύλιος είναι σταθερά αναμμένη, το όχημα είναι πλήρως φορτισμένη.

Εξυπνότερα διεπαφή

Ford C-MAX ιδιοκτήτες Energi θα έχουν πρόσβαση σε μια σουίτα των συστημάτων πληροφόρησης του οδηγού - επί του σκάφους και εκτός του οχήματος - έχουν σχεδιαστεί για να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν τη διαδικασία επαναφόρτισης, διαχειρίζεται το πιο φιλικό προς το περιβάλλον διαδρομής επί του σκάφους, τον έλεγχο εξ αποστάσεως χρέωση των οχημάτων τους και προετοιμασία των ρυθμίσεων, την παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης συσσωρευτή και τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης να επεκταθεί η χρήση της ηλεκτρικής λειτουργίας. Ford C-MAX Hybrid ιδιοκτήτες επίσης θα επωφεληθούν από τις επί του σκάφους χαρακτηριστικά.

Μεταξύ αυτών των εργαλείων είναι μια μοναδική εκτέλεση του MyFord Touch τεχνολογία ™ οδηγός σύνδεσης, ειδικά για οδήγηση ηλεκτρισμένη. Προσφέρει εξαιρετική παραμετροποίηση των πληροφοριών του οχήματος, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου των καυσίμων, επίπεδο ισχύος της μπαταρίας, και η μέση και στιγμιαία μίλια ανά γαλόνι.

Νέο χαρακτηριστικό του συμπλέγματος MyView επιτρέπει στους οδηγούς να έχουν πρόσβαση ακόμη περισσότερο τα στοιχεία του οχήματος, όπως τις ηλεκτρικές απαιτήσεις των αξεσουάρ αυτοκινήτων, όπως κλιματισμό, το οποίο επηρεάζει την οικονομία καυσίμου και την ηλεκτρική απόσταση που διανύει το Ford C-MAX Energi.

Η λειτουργία Brake Coach βοηθά να εκπαιδεύσει τους οδηγούς να βελτιστοποιήσουν τη χρήση τους από τους αναγεννητική πέδηση για να ανακτήσει κινητική ενέργεια και να το στείλετε πίσω στη μπαταρία, και μειώνοντας τη φθορά στα φρένα.

Η μακροχρόνια αποδοτικότητα των καυσίμων μπορεί να εμφανιστεί με δύο τρόπους - είτε ως ένα παραδοσιακό πίνακα ή χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο οθόνη που δείχνει μια αυξανόμενη φυλλώδη αμπέλου στη δεξιά πλευρά του συμπλέγματος. Η πιο αποτελεσματική ένας πελάτης, τόσο πιο πλούσια και όμορφη, τα φύλλα και τα αμπέλια γίνουν, δημιουργώντας μια μοναδική οπτική ανταμοιβή για τις προσπάθειες του οδηγού.

Για να ενισχύσει το μήνυμα, στο τέλος του κάθε ταξίδι μια οθόνη παρέχει οδηγείται απόσταση, τα μίλια που αποκτήθηκαν μέσω αναγεννητικής πέδησης, που καταναλώνεται καύσιμο (μέση και συνολικά) και την αναγεννητική πέδηση σκορ.

Νέα MyFord Mobile

Off-σκάφους, Ford C-MAX Energi ιδιοκτήτες στη Βόρεια Αμερική μπορούν να διατηρούν διαρκή επαφή με το αυτοκίνητο, οπουδήποτε έχουν κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Ford ανεπτυγμένες MyFord Mobile.

MyFord Mobile επιτρέπει την πρόσβαση σε μια ασφαλή ιστοσελίδα της Ford και το smartphone / χαρακτηριστικό app τηλέφωνο για να πάρει άμεσα πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος, την εκτέλεση βασικών λειτουργιών εξ αποστάσεως, την παρακολούθηση της κατάστασης του αυτοκινήτου της σειράς φόρτισης και ρεύμα, να πάρει διάφορες ειδοποιήσεις όπως όταν το όχημα απαιτεί φόρτιση, εξ αποστάσεως χρέωση πρόγραμμα ρυθμίσεις και να κατεβάσετε δεδομένα του οχήματος για ανάλυση.

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει επίσης ο ιδιοκτήτης να προγραμματίσετε το όχημα για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο για τη θέρμανση ή ψύξη της μπαταρίας και την καμπίνα, ενώ βουλώνονται in Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, οι ιδιοκτήτες μπορούν να preprogram το αυτοκίνητο από το προηγούμενο βράδυ για να φορτιστεί πλήρως - και πλήρως ψύχεται σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία - από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα το επόμενο πρωί. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εντοπίσετε το όχημα με το GPS, απομακρυσμένη εκκίνηση του οχήματος, και κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Εργασία με MapQuest ®, MyFord Mobile μπορούν να επικοινωνούν σταθμό φόρτισης και άλλα σημεία ενδιαφέροντος σε Ford C-MAX Energi χρησιμοποιώντας κυκλοφορίας, Οδηγίες SYNC και Πληροφοριών (TDI) υπηρεσία. Turn-by-turn οδηγίες που παρέχονται από τον χάρτη που βασίζεται στο αυτοκίνητο σύστημα πλοήγησης. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να πάρουν up-to-ημερομηνία χρέωσης πληροφορίες σταθμού στο όχημά τους απευθείας μέσω SYNC TDI απλά με τη σύνδεση για να SYNC Υπηρεσίες.

Αξία φόρτιση, που τροφοδοτείται από τη Microsoft

Χρησιμοποιώντας την τιμή χρέωσης χαρακτηριστικό, που τροφοδοτείται από τη Microsoft, Ford C-MAX Energi ιδιοκτήτες στη Βόρεια Αμερική θα είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τη χρήση της ενέργειας στο σπίτι τους και το όχημα επαναφόρτιση πρακτικές. Φόρτιση Αξία Ford επιτρέπει στους πελάτες να μειώσουν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας με την αξιοποίηση των εκτός αιχμής ή μειωμένων συντελεστών από τη χρησιμότητά τους, χωρίς μια περίπλοκη διαδικασία set-up.

"Αν και C-MAX Energi ιδιοκτήτες δεν θα πρέπει να συνδέσετε, με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε τα οφέλη της οδήγησης σε ηλεκτρική λειτουργία για μεγαλύτερες αποστάσεις? Ότι μπορεί να σημαίνει λιγότερα ταξίδια στο βενζινάδικο και λιγότερες εκπομπές κατά την οδήγηση,» είπε ο Sherif Marakby, διευθυντής των υβριδικών και ηλεκτρικών προγράμματα της Ford. "Γι 'αυτό θα πρέπει να παρέχει C-MAX Energi και C-MAX Hybrid ιδιοκτήτες με ένα φιλικό προς το χρήστη interface και εργαλεία όπως φόρτωση αξία που θα τους βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο των δυνατοτήτων ηλεκτρική λειτουργία του οχήματος."

Δοκιμασμένη τεχνολογία powersplit

Ford C-MAX Energi και C-MAX Hybrid βασιστεί στην επιτυχία του θρυλικού Ford powersplit αρχιτεκτονική χρησιμοποιεί στην τρέχουσα υβρίδια της, συμπεριλαμβανομένης της Ford Fusion Hybrid, νικητής του αυτοκινήτου MOTOR 2010 Trend της Χρονιάς ® βραβείο.

Σε ένα υβριδικό powersplit, ο ηλεκτροκινητήρας και βενζινοκινητήρας μπορεί να λειτουργήσει μαζί ή χωριστά για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Ο κινητήρας μπορεί επίσης να λειτουργούν ανεξάρτητα από την ταχύτητα του οχήματος, η φόρτιση των μπαταριών ή την παροχή ισχύος στους τροχούς ανάλογα με τις ανάγκες. Ο κινητήρας μπορεί μόνο να παρέχει επαρκή ισχύ στους τροχούς σε χαμηλή ταχύτητα, συνθήκες χαμηλού φορτίου, και να συνεργαστεί με τον κινητήρα σε υψηλότερες ταχύτητες.

Ενώ το σύστημα αυτό επιτρέπει την τρέχουσα Fusion Hybrid να λειτουργούν σε εξοικονόμηση καυσίμου ηλεκτρική λειτουργία έως και 47 mph, η Ford στοχεύει σε υψηλότερες ταχύτητες ηλεκτρικής λειτουργίας για Ford C-MAX Hybrid και ακόμα περισσότερες δυνατότητες για το C-MAX Energi, η οποία θα έχει το πλεονέκτημα της επιπλέον ισχύ μπαταρίας.

Παγκόσμια C-αυτοκίνητο στρατηγική της Ford

C-MAX Energi και C-MAX Hybrid είναι δύο από τουλάχιστον 10 νέα μοντέλα ή τα παράγωγά ότι η Ford θα λανσάρει σε όλο τον κόσμο βασίζονται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της C-αυτοκίνητο - το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο One Ford πλατφόρμα της Ford.

Νέα γενιά της Ford C-τμήμα οχήματα θα πωλούνται σε περισσότερες από 120 αγορές και θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από 2 εκατομμύρια μονάδες ετησίως. Τα C-τμήμα αντιπροσωπεύει το ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο και σήμερα, σε συνδυασμό με το τμήμα Β-, αναμένεται να αυξηθεί στο 50 τοις εκατό του συνόλου των αυτοκινήτων που πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το 2013.

Το νέο C-MAX lineup εισάγει επίσης μια σειρά από προηγμένες, νέες τεχνολογίες στην κατηγορία των συμπαγών οχημάτων πολλαπλών δραστηριοτήτων. Πιο συχνά βρίσκονται μόνο σε μεγαλύτερα ή πολυτελέστερα αυτοκίνητα, αυτές οι τεχνολογίες με έμφαση στη βελτιωμένη άνεση, την ασφάλεια και την αειφορία, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας των νέων και ισχυρών, αλλά και εξαιρετικά αποδοτικές από πλευράς καυσίμου, χαμηλών εκπομπών CO2 Ford EcoBoost ™ κινητήρες φυσικού αερίου.

Το προηγούμενο ευρωπαϊκό C-MAX καθιερώσει μια φήμη για την παροχή της ισορροπίας των απολαυστική οδηγική δυναμική και εντυπωσιακή άνεση. Το νέο μοντέλο έχει οριστεί να λάβει ότι η απόδοση σε ένα νέο επίπεδο, χαρίζοντας στους οδηγούς ένα κορυφαίο συνδυασμό ανταποκρίνεται, σπορ συμπεριφορά και τη συνολική βελτίωση που πλησιάζει τα πρότυπα που συνήθως συνδέεται με μεγαλύτερα, πολυτελή οχήματα.

Ford C-MAX Energi και C-MAX Hybrid είναι δύο από τα πέντε ηλεκτρικά οχήματα Ford ότι θα φέρει στην αγορά της Βορείου Αμερικής κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών. Επιπλέον, το Ford Transit Connect Electric μικρό εμπορικό φορτηγό, που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Azure Dynamics, ξεκίνησε την αρχική παραγωγή στα τέλη του 2010, και Focus Electric θα ξεκινήσει στα τέλη του 2011. Μια δεύτερη επόμενης γενιάς υβριδικό ηλεκτρικό όχημα θα ανακοινωθεί αργότερα και είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη το 2012.































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...