Lincoln MKZ Μια σαρωτική γραμμή οροφής καθορίζει το προφίλ του νέου πολυτελές sedan της. Vid-foto

Σχεδόν ταυτόσημη με την έννοια Lincoln MKZ εμφανίζεται στο North American Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, τον Ιανουάριο του 2012, η ​​παραγωγή 2013 Lincoln MKZ ενσωματώνει μια σχεδιαστική γλώσσα που είναι διακριτικά διακριτικό.
«Καλούμε την κομψή απλότητα," δήλωσε ο Max Wolff, Λίνκολν διευθυντής σχεδιασμού. «Θέλαμε το νέο MKZ να είναι φιλόξενο και.
προσιτό. Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή πολυτέλεια συνθήματα και πολύπλοκα σχέδια. Καταλήξαμε σε ζεστό κάτι που είναι πλούσια, όμως ακόμα σκόπιμα συγκρατημένη."

Lincoln MKZ Μια σαρωτική γραμμή οροφής καθορίζει το προφίλ του νέου πολυτελές sedan της. Το κεκλιμένο παρμπρίζ και απότομα επιμηκυνθεί οπίσθιου φωτισμού κάνει για μια πιό λεία και πιο ρευστή εμφάνιση που είναι 10 τοις εκατό πιο αεροδυναμικό από το μοντέλο που αντικαθιστά. "Το σχήμα MKZ είναι ένα όραμα ολοκληρώνεται με λίγα εγκεφαλικά επεισόδια", δήλωσε ο Wolff.

Αν και εντυπωσιακά σύγχρονο, ο σχεδιασμός διατηρεί κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία Λίνκολν περιλαμβάνει μια πιο εκλεπτυσμένη ερμηνεία του split-φτερό μάσκα, είδαμε για πρώτη φορά το 1938 Λίνκολν-Zephyr.

Καθρέφτες σταθεί στην πόρτα-mounted, γλυπτά βάθρα. Αυτό το εξάρτημα επιτρέπει την μπροστινή γυάλινη πόρτα για να επεκτείνει μακρύτερα προς τα εμπρός για τη βελτίωση της προβολής και να επιτρέψει ακόμη περισσότερο φως στο εσωτερικό.

Τα συγκροτήματα προβολέων δημιουργημένο περιλαμβάνουν φωτεινό, ενεργειακά αποδοτικών LED φωτισμό. Οι εμπρός προβολείς με τη σειρά του συγχρονισμού με το τιμόνι, που παρέχει βελτιωμένη ορατότητα. Στο πίσω μέρος, LED τεχνολογία επέτρεψε ένα λεπτό, διακριτικό πλήρους πλάτους πίσω φώτων γραφικών.
Lincoln MKZ (2013)
2013 Lincoln MKZ

Lincoln MKZ Εσωτερικών

Οι ομάδες σχεδιασμού δημιούργησε ένα φιλόξενο εσωτερικό με έντονα αρχιτεκτονικά στοιχεία, πλούσια σε φυσικά υλικά και μικρές λεπτομέρειες.

"Μπροστά γραφικών του εξωτερικού είναι επαναλαμβανόμενη στη δραματική σκούπισμα του νέου πίνακα οργάνων, βοηθώντας δέσει το εσωτερικό στο εξωτερικό σε ένα αρμονικό τρόπο Αυτές οι ρέουσες φόρμες -. Μαζί με την ανοιχτή κεντρική κονσόλα - δημιουργούν ένα άνετο και λειτουργικό εσωτερικό που κυρίως απευθύνεται σε νεότεροι, πιο ποικιλόμορφη οδηγοί πιστεύουμε ότι θα εξετάσει τώρα Λίνκολν », είπε ο Wolff.

Η καινοτομία και η τεχνολογία αφθονούν μέσα στο νέο MKZ. Η αντικατάσταση του παραδοσιακού μηχανικό μοχλό μετατόπισης μετάδοσης είναι ένα σύγχρονο πέντε κουμπί interface. Οι επιμέρους κουμπιά του Push Button Shift συμμετέχουν Park, Neutral, Reverse, και προς τα εμπρός εργαλεία με δύο τρόπους, Drive και Sport.

Push Button Shift σχεδιαστές έδωσαν την ελευθερία να δημιουργήσει ένα γλυπτό πολυεπίπεδη κεντρική κονσόλα με πιο λειτουργικούς χώρους αποθήκευσης.

Τοποθετημένο μπροστά από τον οδηγό, η έγχρωμη 10,1-ιντσών ταμπλό LCD λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του SYNC με Touch MyLincoln. Η νέα σχεδίαση συνδυάζει διαστάσεων δαχτυλίδια δείκτης διαμόρφωση μια λαμπρή και αναδιαρθρώσιμα τρανζίστορ λεπτής μεμβράνης (TFT) LCD. Εξίσου κρίσιμο συστατικό του MyLincoln Touch είναι η σχεδόν εντοιχιζόμενο κέντρο 8-ιντσών οθόνη αφής LCD οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες σε σαφώς εύκολο-to-αναφορά στο χρώμα του αμαξώματος τεταρτημόρια.

Premium ποιότητας, μαλακό δέρμα καλύπτει όλες τις επιφάνειες έδρασης. Υπεύθυνα υλοτομημένης ξυλείας και μετάλλων-τονισμένα επιφάνειες δημιουργούν ένα πολυτελές και άνετο εσωτερικό χώρο.

Πρότυπο πολυτελείς ανέσεις περιλαμβάνουν ένα 11-ηχείο audiophile σύστημα ψυχαγωγίας και καμπίνα φιλτράρισμα του αέρα, καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός (με διαθέτει 10-τρόπος του οδηγού ελέγχου ισχύος), δυνατότητες απομακρυσμένης εκκίνησης και Ενεργού Ελέγχου Θορύβου.

Για να κάνετε το Lincoln MKZ εξαιρετικά ήσυχο, ANC στοχεύει ηλεκτρονικά συχνότητες και μειώνει την ένταση τους. Για να βελτιωθεί η βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας, οι άλλες συχνότητες ενισχύονται διακριτικά.

Οι διαθέσιμες THX ® II Certified Car Audio System είναι μια αποκλειστική Λίνκολν που διαθέτει 700 Watt, 14 κανάλια και 14 ηχεία. THX μηχανικοί ήχου δαπανήσει περισσότερα από 200 ώρες προσαρμοσμένη ρύθμιση της THX-πιστοποιημένο εξοπλισμό στο εσωτερικό του νέου MKZ του. Το αποτέλεσμα δίνει το σπίτι-θέατρο ήχο surround στο δρόμο.

Το νέο Λίνκολν MKZ είναι το μόνο sedan στην κατηγορία του που προσφέρει φουσκωτό δεύτερη σειρά εξωλέμβιων ζώνες ασφαλείας. Πίσω επιβάτες - συχνά παιδιά ή ώριμα επιβάτες - μπορεί να είναι πιο ευάλωτα στο κεφάλι, το στήθος και το λαιμό τραυματισμούς. Οι διαθέσιμες φουσκωτό δεύτερης σειράς, εξωλέμβιες ζώνες ασφαλείας εξαπλωθεί δυνάμεων πρόσκρουσης σε περισσότερες από πέντε φορές την έκταση των συμβατικών ζώνες, μείωση της πίεσης στο στήθος ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να ελέγχετε το κεφάλι και το λαιμό κίνηση και να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμών.

Κάμερα-και ραντάρ-Based οδήγηση Aids

Η νέα Λίνκολν MKZ προσφέρει το Lane Keeping System, μια σουίτα προηγμένων βοηθημάτων οδήγησης που βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν παρασύρεται από τη λωρίδα τους, λόγω της απόσπασης της προσοχής ή κόπωση. Αποτελείται από Lane Keeping βοήθεια, Lane Keeping Assist και προειδοποίησης οδηγού, το Lane Keeping System χρησιμοποιεί ένα μονο-όραμα κάμερα ενσωματωμένη στο καθρέφτη να διαβάσετε τους δείκτες λωρίδα μπροστά.

Διατίθεται με βάση ραντάρ (υπερήχων) οδήγηση βοηθά ενισχύσει περαιτέρω την οδηγική εμπειρία. Adaptive Cruise Control και σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης με Brake Support χρήση κάθε ένα μεγάλου βεληνεκούς σύστημα ραντάρ που σαρώνει στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα κίνησης και παρέχοντας μια οπτική και ηχητική προειδοποίηση όταν ένας δυνητικός front-end σύγκρουση ανιχνεύεται.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και Blind Spot Information System (BLIS ®) με τη χρήση συναγερμού σταυρό κυκλοφορίας πολλαπλές μικρής εμβέλειας ευρυγώνιο αισθητήρες ραντάρ. Κάθε λειτουργία παρέχει μια ξεχωριστή όφελος, που κυμαίνονται από κάνοντας παράλληλο παρκάρισμα ευκολότερο να προειδοποίηση για οχήματα του αντιθέτου ρεύματος, ενώ την υποστήριξη από ένα χώρο στάθμευσης.

SYNC με MyLincoln Touch

SYNC με Touch MyLincoln είναι στάνταρ στο νέο MKZ. Το συνδυασμένο σύστημα καθιστά ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε την ψυχαγωγία, το κλίμα και τις διαθέσιμες δυνατότητες πλοήγησης καθώς και συσκευές που εισέρχονται στο αυτοκίνητο (π.χ., κινητά τηλέφωνα, PDA, MP3 players). Twin πέντε τρόπος ελέγχου στο τιμόνι διαχείριση των βασικών συστημάτων, καθώς και πολλές λειτουργίες μπορεί να είναι φωνή που ενεργοποιείται μέσω SYNC.

Πρότυπο Υπηρεσίες SYNC κάνει στροφή-από-στροφή κατευθύνσεις διατίθενται μέσω ενός μπουτόν και απλές φωνητικές εντολές. Συνεχή βελτίωση του λογισμικού αναγνώρισης φωνής μαθαίνει φωνές των χρηστών, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των φωνητικών εντολών.

Lincoln MKZ Dynamic Driving Τεχνολογίες

Το νέο MKZ προσφέρει Λίνκολν ελέγχου κίνησης ως πρότυπο. Lincoln Drive Control είναι ένα αυτόματο σύστημα που παρέχει μια ιδανική ισορροπία του μια ομαλή βόλτα με αυτοπεποίθηση χειρισμό, καθώς ανταποκρίνεται διαισθητικά στις εντολές του οδηγού και του δρόμου, καθιστώντας το 2013 το μοντέλο η πιο κομψή και ενδιαφέρουσα MKZ ποτέ.

Πάντα, Lincoln Drive Control ενορχηστρώνει την απόδοση του συνεχώς ελεγχόμενη ανάρτηση (CCD), ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι (ΕΠΑΣ), κινητήρας, μετάδοση, Active Control θορύβου (ANC), το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και τα συστήματα ελέγχου ευστάθειας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα απαράμιλλο συνδυασμό από εκλεπτυσμένη βόλτα και οδηγικές δυνατότητές του. CCD προσφέρει τρεις λειτουργίες (Αθλητικά / Κανονικό / Comfort) που είναι προσβάσιμα με Touch MyLincoln. Η επιλογή "Sport" για το Push Button Shift επιλογέα ταχυτήτων επιτρέπει μια αναμφισβήτητα πιο σπορ οδηγική εμπειρία.

CCD συμβάλλει στη διαφανή δράση Lincoln Drive Control, παρακολουθώντας τις ρυθμίσεις της ανάρτησης του αυτοκινήτου έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο. Η σε πραγματικό χρόνο σύστημα ρυθμίζει την αναστολή έως και 50 φορές ανά δευτερόλεπτο για να επιτευχθεί μια πιο ελεγχόμενο χειρισμό με μια ομαλότερη βόλτα. CCD αυξάνει μια πολύ ανεπτυγμένη πλαίσιο που περιλαμβάνει μια εκλεπτυσμένη μπροστινή ανάρτηση γόνατο και ένα αναπόσπαστο όλα τα νέα πίσω ανάρτηση σύνδεσμο.

Το νέο Λίνκολν MKZ είναι το μόνο sedan στην κατηγορία του που περιλαμβάνουν συνεχώς ελεγχόμενη ανάρτηση και Ενεργού Ελέγχου Θορύβου ως στάνταρ εξοπλισμό.

MKZ κινητήρες, κιβώτια και συστήματα κίνησης

Το 2013 Lincoln MKZ προσφέρει τρεις διαφορετικούς κινητήρες. Το πρότυπο 2,0-λίτρων τετρακύλινδρο EcoBoost ® παρέχει την απόδοση ενός παραδοσιακού V6 μαζί με την αναμενόμενη τμήμα κορυφαία οικονομία καυσίμου που είναι τουλάχιστον 3 mpg καλύτερα από ό, τι ο πλησιέστερος ανταγωνιστής. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει προβλεπόμενο 20-τοις εκατό αύξηση στην οικονομία καυσίμου αυτοκινητόδρομο σε σχέση με το 2012 MKZ.

Υπογραμμίζοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητα, η προαιρετική 3,7-λίτρων V6 παράγει σημαντικά περισσότερη ισχύ (37 ίππους και 28 lb-ft της ροπής) σε σχέση με την προηγούμενη Lincoln MKZ V6, ενώ βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου περίπου 5 τοις εκατό.

Μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των καυσίμων, η προαιρετική 2,0-λίτρων τετρακύλινδρο υβριδικό σύστημα κίνησης αναμένεται να επιτρέψει το 2013 MKZ Hybrid να παραμένουν πιο αποδοτικό sedan Βόρεια Αμερική το άρτιο. Το 2012 MKZ Hybrid έχει βαθμολογηθεί σε 41 mpg στην πόλη, 36 mpg στον αυτοκινητόδρομο.

Μη-υβριδικά μοντέλα χρησιμοποιούν ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Πρότυπο μοχλούς τοποθετημένο πίσω από το τιμόνι προσθέτουν στην οδηγική εμπειρία απόδοση του Λίνκολν MKZ.

Η βελτίωση της πρόσφυσης σε ολισθηρές επιφάνειες, τα διαθέσιμα all-wheel-drive (AWD), σύστημα προβλέπει και ρυθμίζει την παροχή ισχύος στους εμπρός και πίσω άξονα σε μόλις 16 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ταχύτερα από ό, τι εν ριπή οφθαλμού.

Retractable πανοραμική οροφή

Το Retractable πανοραμική οροφή είναι ένα νέο χαρακτηριστικό για την υπογραφή Λίνκολν. Το 15,2 τετραγωνικών ποδιών πάνελ από γυαλί προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα διαθέσιμα σε κάθε ρεύμα sedan. Ο σχεδιασμός διατηρεί τη δομική αντοχή του οχήματος χάλυβα-οροφή.




















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...