Trend ρολόι: 5 τάσεις Άνοιξη εμείς abfeiern 2013!


2013 είναι γεγονός, και στη συνέχεια, τους φίλους μου, που μας περιμένουν μόνο μερικά κρύους μήνες. Έτσι, σύντομα θα ρίξει χοντρά παλτά μας και τα άθλια μπότες UGG στη γωνία.ώρα για κάτι νέο. Χρόνος για την άνοιξη!...


μέσω marksandspencer.eu
2013 είναι μόνο λίγες ώρες μακριά, και στη συνέχεια, τους φίλους μου, τότε μας περιμένουν μόνο μερικά κρύους μήνες. Έτσι, σύντομα θα ρίξει χοντρά παλτά μας και τα άθλια μπότες UGG στη γωνία.ώρα για κάτι νέο. Χρόνος για την άνοιξη!
Κάθε εποχή φέρνει νέες τάσεις mitsich και ομολογώ: Μου αρέσει να οδηγώ την άνοιξη με τις περισσότερες τάσεις. Γιατί τότε έρχεται πάνω μας με κάποιο τρόπο, παρά την πλήρη ντουλάπι πάνω από την επιθυμία μας να ντύσει εντελώς νέα.
Οπότε, τι μπορούμε να περιμένουμε;
M & S  και τους ομοίους μας προβλέψουμε αυτές τις 5 στυλ άνοιξη με την οποία είμαι σε θέση να αισθανθούν άμεσα:
Πρώτα Casual βερμούδα για παράδειγμα από τον Peter Som, Rag & Bone και DKNY. Φωνάζω εδώ "επιτέλους" γιατί πραγματικά ήταν καιρός να αντανακλά μερικές φορές κομψό Βερμούδα για τις κυρίες.Ciao Ciao με τις uber-short Καταστράφηκε ψηλόμεσα σορτς μπατίκ!
μέσω glamour.com
Εικόνα μέσω glamour.com
Δεύτερος Black & White
Είτε μια εξάρτηση από μια φούστα και μπλούζα, ένα ελαφρύ φόρεμα άνοιξη, ή από οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό του: την άνοιξη είναι σχεδόν τίποτα χωρίς το διαχρονικό συνδυασμό χρωμάτων Black & White! Φυσικά δεν πρέπει να το παρακάνετε με τον ίδιο, αλλά μια τέτοια ασπρόμαυρη ριγέ πουκάμισο μοιάζει μάλλον chic! Και από τη στιγμή που ήταν ήδη μιλάμε για την επόμενη τάση άνοιξη!
μέσω marksandspencer.eu
μέσω marksandspencer.eu
Τρίτος Stripes
Από κοστούμια και σακάκια πάνω από φορέματα και φούστες ... Stripes Stripes παντού! Έχω ήδη να έχουν μια ματιά chipmunk αυξηθεί. Μερικές προσωπικότητες, όπως οι Tali Lennox, έχουν παραδοθεί σε μας μια ματιά ματιά στο επερχόμενο επιδείξεις μόδας Άνοιξη!
Μια Bühler από Lena Reiner
Μια Bühler από Lena Reiner
4ο Σύντομη Στολές
Ακόμη και με αυτή την τάση βλέμμα μου να ανασάνουν με ανακούφιση και χαρά. Τέλος, υπάρχει και πάλι μια "αξιοπρεπή πορεία" στην οποία μπορεί επίσης να πάτε μαζί με όλα τα κουνέλια γραφείο.Σύντομη Στολές, για παράδειγμα, από Armani και Michael Kors καθιστούν δυνατή. Επιχειρήσεις ταιριάζει αρκετά και ακόμα δεν είναι πολύ συντηρητική και uber σέξι.
Εικόνα μέσω thefashionspot.com
Εικόνα μέσω thefashionspot.com
5ο Κίτρινο Φορέματα
Ζεστά χρώματα για ζεστό καιρό ... τέλεια εφαρμογή εδώ, φυσικά, το κίτρινο χρώμα! Και θα είναι, η τάση του χρώματος Frühings 2013! Αν και εγώ πάντα πίστευα ότι ένα κίτρινο φόρεμα πραγματικά δεν είναι μόνο για να κάνει τα όνειρά της μόδας μου, αλλά στη συνέχεια κάνουν αυτό Runwaybeispiele εμπρός πολλά. Ειδικά για μαυρισμένο δέρμα, φυσικά! Ανανέωση ή τι νομίζετε;
κίτρινος
Άνοιξη 2013 φαίνεται από την Tory Burch, Jenny Packham και Tia Cibiani
Οι περισσότερες από τις προτεινόμενες Τάσεις Άνοιξη μπορείτε σύντομα στο M & S βρείτε! Έχετε ανάγνωση διασκέδαση και μια καλή αρχή στο 2013! Yiihhaa!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...