ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Χωρίς πλοία και τρένα τη Μ. Τετάρτη-Συλλαλητήριο αύριο Κυριακή στις 18.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Σε αλλαγή... σχεδίων θα πρέπει να προχωρήσουν όσοι εκδρομείς του Πάσχα υπολόγιζαν να ταξιδέψουν τη Μ. Τετάρτη, καθώς οι κινητοποιήσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς πέφτουν φέτος στην καρδιά της Μ. Εβδομάδας.Τα πλοία θα δέσουν κάβους από τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης μέχρι τα μεσάνυχτα της Μ. Τετάρτης

Πλοία και τρένα του ΟΣΕ αναμένεται να μείνουν ακινητοποιημένα την Μ. Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αλλά και η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχουν ήδη εξαγγείλει τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ για την 1η Μαΐου. Ειδικότερα, τα πλοία θα δέσουν κάβους από τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης προς Μ. Τετάρτη μέχρι τα μεσάνυχτα της Μ. Τετάρτης προς Μ. Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ανακοινώσει «έκτακτα δρομολόγια και αλλαγές ωρών αναχώρησης», προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της επιβατικής κίνησης εν όψει του Πάσχα.

Ο ΣΕΕΝ παρακαλεί τους επιβάτες «που έχουν κάνει κράτηση ή έχουν εκδώσει εισιτήρια να ταξιδέψουν προς τα νησιά τη Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου, να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για την τακτοποίηση των κρατήσεων/εισιτηρίων τους».

Συλλαλητήριο αύριο Κυριακή στις 18.30 μ.μ. στο Σύνταγμα πραγματοποιούν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, που -όπως λένε- κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος και οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα στο να χάσουν τη δουλειά τους και να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των ανέργων
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...