Είδήσεις Ελλάδα:Νόμιμα με 500€ όλα τα παλιά αυθαίρετα

Η δαμόκλειος σπάθη της κατεδάφισης απομακρύνεται οριστικά από τις αυθαίρετες οικοδομές που ανεγέρθησαν προ του 1975, με ένα αντίτιμο ύψους 500 ευρώ. Νομοσχέδιο, που επίκειται η κατάθεσή του στη Βουλή, νομιμοποιεί και όλες τις οικοδομικές μικροπαραβάσεις, εφόσον δεν αυξάνουν τη δομημένη επιφάνεια. Τακτοποιεί ημιυπαίθριους, εξώστες, δώματα και υπόγεια με υπέρβαση του συντελεστή δόμησης μέχρι 40%. Ρυθμίζει τις εκκρεμότητες των αυθαιρέτων της περιόδου 1975-1983 ΕΔΩ

Ο Σκορπιός αλλάζει τώρα χέρια και εποχή

Αδειάζει ο Σκορπιός τον τελευταίο καιρό από αντικείμενα της εποχής Ωνάση. Οπως αναφέρουν κάτοικοι του Μεγανησίου αλλά και άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στο θρυλικό νησί, εδώ και μερικούς μήνες έχει αρχίσει εκκαθάριση από διάφορα παλιά και άχρηστα μηχανήματα και αντικείμενα.Οι τοπικοί παράγοντες αποφεύγουν να συνδέσουν την κινητικότητα στον Σκορπιό με την είδηση για την πώληση του νησιού από την Αθηνά Ωνάση στην κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

H εγκύκλιος για τις Πανελλαδικές

Από σήμερα έως και τις 26 Απριλίου θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προκειμένου να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου και δελτίο εξεταζομένου, αλλά και να υπαχθούν, όσοι δικαιούνται, στις ειδικές κατηγορίες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.ά.) ώστε να διεκδικήσουν τον πρόσθετο αριθμό θέσεων που τους αναλογεί.Στο πρώτο στάδιο, όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α΄ και Β΄) πρέπει από 16-4-2013 ως και 26-4-2013 να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Κάλπες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ την Τετάρτη

Φοιτητικές και σπουδαστές εκλογές αύριο σε όλες τις Πανεπιστημιακές σχολές και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.Φέτος οι φοιτητικές εκλογές συμπίπτουν με την συγκρότηση των συμβουλίων Διοίκησης στα Πανεπιστήμια, αλλά και την εφαρμογή του σχεδίου "Αθηνά" το οποίο αποτελεί όλες αυτές τις ημέρες, κύριο θέμα συζητήσεων τόσο στα Πανεπιστήμια όσο και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.Πάντως οι κάλπες θα στηθούν νωρίς το πρωί σε όλες τις σχολές και τα Τμήματα και θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου, ωστόσο όπου υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν ψηφίσει θα δοθεί παράταση.

Ο «αγαπητός» Δημήτρης!

Τι περιμένει η Κουμουνδούρου από την «αλλαγή φρουράς» στον Περισσό; Ο συντονιστής της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο («αγαπητέ Δημήτρη»...) στον Δ. Κουτσούμπα για να τον συγχαρεί για την εκλογή του στη θέση του γραμματέα του ΚΚΕ.Παρά τις αβρότητες, πάντως, η Κουμουνδούρου δεν φαίνεται να περιμένει αλλαγή στάσης από τον Περισσό, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τσίπρας: Ηρωική έξοδο ετοιμάζει ο πρωθυπουργός

 

Στην εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζει «ηρωϊκή έξοδο» και ωραιοποιεί μια ζοφερή πραγματικότητα προέβη ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο του Economist από το βήμα του οποίου, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τη συντεταγμένη και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση.Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την ιστορική ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, γιατί, όπως είπε, «είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...