Σαββίδης: «Πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ»

Πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλλου Ιβάν Σαββίδης όπως είπε στο περιθώριο των εγκαινίων της επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία Παλλάς».

Εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από το κοινωνικοπολιτικό και αθλητικό φάσμα της πόλης, με τον ιδιοκτήτη του χώρου και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να δηλώνει τη μεγάλη σημασία του γεγονότος, αλλά και την επιθυμία του για κατάκτηση τίτλων με τον ΠΑΟΚ.

Στην θερμή ομιλία του ο ομογενής επιχειρηματίας, αφού καλώς όρισε τους καλεσμένους του, τόνισε εμφατικά πως επιθυμεί σύντομα η κεντρική είσοδος του ξενοδοχείου να κοσμείται από το Κύπελλο Ελλάδος που διεκδικεί ο «Δικέφαλος» και τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους να προστεθεί σε αυτό το «Πρωτάθλημα, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ», όπως είπε.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ακόμη πως δε θα κάνει πολιτική στην Ελλάδα και ότι πολιτική του είναι «Η αγάπη για την πατρίδα και τον άνθρωπο. Τα τρία τελευταία εικοσιτετράωρα τα πέρασα στο Άγιο Όρος. Πριν έρθω στην Ελλάδα ζήτησα την ευλογία του Θεού και πιστεύω ότι την έχω. Δε φοβάμαι την ελληνική κρίση, στεναχωριέμαι για την πατρίδα μου και δέχομαι την πρόκληση να εισχωρώ σε κάθε βήμα που αρμόζει για την ανάπτυξη του τόπου. Έχουμε φέρει εκατομμύρια, αλλά η Ελλάδα χρειάζεται δισεκατομμύρια. Είμαι πρόθυμος να φέρω δισεκατομμύρια για να πετύχω το σκοπό μου. Πιστεύω ότι την Ελλάδα μπορούν να τη σώσουν οι Έλληνες της διασποράς. Μόνο όταν δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να εργαστεί, τότε θα έχουμε κατακτήσει τον Παράδεισο».

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν σύσσωμες οι διοικήσεις των ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με παίκτες και προπονητές των τμημάτων, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Ανθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , Απόστολος Τζιτζικώστας, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι του ποντιακού ελληνισμού.
Πρόσθετες Πληροφορίες

Πηγή: ΑΠΕ
Ρεπορτάζ:
Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...