ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ Δείτε γιατί δεν στεριώνει σε μία σχέση

Η αλήθεια είναι πως είναι από τους σταρ του Χόλιγουντ, που αλλάζουν τις συντρόφους τους σαν τα πουκάμισα, με ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Εδώ και σχεδόν έξι μήνες ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο..

είναι σόλο και όπως δηλώνει απολαμβάνει τη μοναξιά του. "Έξι μήνες σε ένας μέρος, στο Μαρόκο ή αλλού για τα γυρίσματα μιας ταινίας δεν είναι ό,τι καλύτερο για να έχεις μια σταθερή σχέση" ανέφερε ο 38χρονος ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικάνικη έκδοση του "Esquire".

Εκτός από την προσωπική του ζωή, ο Λίο μίλησε και για τη δουλειά του, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν θεώρησε δεδομένη την επιτυχημένη του καριέρα:"Πάντοτε με έβλεπα ως αουτσάιντερ διότι δεν είχα αρκετά όμορφα ρούχα ή μπορεί τα μαλλιά μου να μην είχαν στιλ. Επομένως, το ό,τι κατάφερα να κάνω καριέρα ήταν σαν να κέρδισα το πρώτο λαχείο".

Επίσης, εξομολογήθηκε πως αν και γεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία την επιτυχία με τον Τιτανικό, δεν μπόρεσε να συλλάβει το μέγεθος και το νόημα της δόξας:
"Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σήμαινε να αναγνωρίζεται το υποκριτικό μου ταλέντο και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τη φήμη μου".
Δείτε την ασπρόμαυρη, vintage αισθητικής, φωτογράφηση του Ντι Κάπριο στο Esquire, με αφορμή την προώθηση της νέας του ταινίας "The Great Gatsby".



via

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...