Η Gwyneth Paltrow πρώτη πιο μισητή celebrity του Hollywood και οι άλλοι 19 της λίστας

Αυτοί είναι οι 20 most hated celebrities στην μουσική, την τηλεόραση, αλλά και τον κινηματογράφο. Πρώτη η αλαζονική Gwyneth Paltrow, δεύτερη η άπιστη Kristen Stewart και τρίτη η ντίβα..
Jennifer Lopez.Μπορεί να είναι η δίαιτα που ακλολουθεί ή οι φήμες ότι είναι κακή μητέρα, η Gwyneth Paltrow πάντως κέρδισε έναν τίτλο που δεν διεκδίκησε ποτέ και σίγουρα δεν θα τον χαρεί ποτέ.


Είναι η πιο μισητή διάσημη στο Χόλιγουντ, καθώς το περιοδικό των σταρ "Star" έβγαλε την λίστα των 20 πιο ανεπιθύμητων διάσημων, όπως κάνει κάθε χρόνο για τις celebrity προσωπικότητες του κινηματογράφου, της μουσικής βιομηχανίας και της τηλεόρασης.
Δεύτερη ήρθε η Kristen Stewart, ακόμα κι αν εκτέθηκε περισσότερο με την σχέση της με τον παντρμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders και την απιστία στον καρδιοκατακτητή Robert Pattinson.

Τρίτη ήρθε η Jennifer Lopez ως πολύ ντίβα, τέταρτος ο μουσικός John Mayer που χώρισε πρόσφατα από την Kate Perry και δεν έχει καθόλου καλούς τρόπους με τις γυναίκες και πέμπτη η ηθοποιός Katherine Heigl, μάλλον από την πολύ καλοσύνη...

#1 μισητή celebrity η Gwyneth Paltrow, επειδή είναι αλαζονική και δήθεν



#2 μισητή celebrity η Kristen Stewart, επειδή κεράτωσε τον Robert Pattinson


 #3 μισητή celebrity η Jennifer Lopez, επειδή είναι ναρκισσιστική και αυτοεμμονική ντίβα


 #4 μισητός celebrity ο John Mayer, επειδή έχει μεγάλο στόμα


 #5 μισητή celebrity η Katherine Heigl, επειδή είναι πολύ ρομαντική τελικά


 Η λίστα των 20 πιο μισητών celebrities

Αν και η λίστα των πιο ανεπιθύμητων διασήμων είχε κάποια αναμενώμενα ονόματα, όπως της Anne Hathaway που ήρθε ένατη και του Chris Brown που κατετάγη μόλις εικοστός, ωστόσο περιελάμβανε και πολλές εκπλήξεις όπως η ανθρωπίστρια και κοινωνικά ευαίσθητη Angelina Jolie, αλλά και o Ashton Kutcher, που δεν έχει κάνει κάτι κακό, ας πούμε όπως να ξυλοφορτώσει, όπως ο Chris, το κορίτσι του Mila Kunis.

1. Gwyneth Paltrow

2. Kristen Stewart

3. Jennifer Lopez

4. John Mayer

5. Katherine Heigl

6. Matt Lauer

7. Madonna

8. Justin Bieber

9. Anne Hathaway

10. Kris Jenner

11. Kim Kardashian

12. LeAnn Rimes

13. Ashton Kutcher

14. Jay Leno

15. Angelina Jolie

16. Lindsay Lohan

17. Shia LaBeouf

18. Taylor Swift

19. Jesse James

20. Chris Brown

via

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...