Eιδήσεις-Ελλαδα-Κόσμος-ΕΡΤ-ΝΕΤ,Βίντεο:

.Θρίλερ με την απαγωγή των δύο ιεραρχών. Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για απελευθέρωση τους. Σύγχυση για την ταυτότητα και τα κίνητρα των απαγωγέων.

----Αύριο κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών. Γ. Στουρνάρας: "Απορώ με τη στάση του ΠΑΣΟΚ" . Τον Ιούνιο η διαπραγμάτευση για τη μείωση του ΦΠΑ. Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο.


---- Τα αγροτεμάχια "ρυθμιστής" του αφορολόγητου ορίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων 2014. Νέα δήλωση στο Ε9 για τα αγροτεμάχια. Έως το τέλος Ιουνίου στη Βουλή η τελική ρύθμιση.

----- Με τη ρύθμιση για συμψηφισμό οφειλών "ξεμπλοκάρει" η επιστροφή Φ.Π.Α σε επιχειρήσεις. Αναμένεται να προσφέρει "ανάσα" ρευστότητας.

----Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στο Μπαγκλαντές.

--- Ισπανία: Στα 6 εκατ. οι άνεργοι το πρώτο 3μηνο του 2013.

---- Πρόγραμμα απασχόλησης για άνεργους ναυτικούς.

---- Στις Βρυξέλλες ο Φ. Κουβέλης. Συναντήσεις με Μπαρόζο -Σβόμποντα- Δαμανάκη

----Συνάντηση Δ. Αβραμόπουλου με ΥΠΕΞ ΗΠΑ Τζον Κέρι στις Βρυξέλλες.

---- Π. Παναγιωτόπουλος στο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ: Να αναλάβει πρωτοβουλία η ΕΕ για Μέση Ανατολή και ειδικότερα τη Συρία.

----Συζήτηση στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Α. Τσίπρας: "Εθνικό θέμα η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων" -Δ. Αβραμόπουλος: "Το θέμα των αποζημιώσεων άνοιξε για να κλείσει".

---- Εντατικοί έλεγχοι τροφίμων από την Περιφέρεια Αττικής. Σε ισχύ από σήμερα το εορταστικό ωράριο.

---- Μυτιλήνη: Πανελλήνια συγκίνηση για τον 17χρονο - Οι συμμαθητές του προσέφεραν τα χρήματα της εκδρομής τους για τα έξοδα του νεαρού.

---- Γιατροί, φαρμακοποιοί και εταιρείες στο κύκλωμα που διακινούσε παράνομα φάρμακα, χωρίς έγκριση από τον ΕΟΦ. Δέκα συλλήψεις -Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και του ΣΔΟΕ...
Eπιμέλεια planet stars:
Πρόγνωση καιρού για 25/04/2013


panos.antypas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...