ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Ναι στο haircut καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ

Θετικά διακείμενο φέρεται το Ευρωκοινοβούλιο στο «κούρεμα» των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ που προβλέπεται στο σχέδιο οδηγίας για την εξυγίανση των προβληματικών τραπεζών
στην Ε.Ε. (bail-in). Οπως δήλωσε ο Γκ. Χόκμαρκ, επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για το bail-in, οι μεγαλοκαταθέτες δεν θα προστατεύονται με βάση τις προτάσεις που εξετάζονται. Τόνισε, ωστόσο, ότι υπάρχει «σαφής εξαίρεση για όλες τις καταθέσεις κάτω από τα 100.000 ευρώ». Υπενθυμίζεται ότι η Κομισιόν έχει ήδη καταθέσει προσχέδιο οδηγίας για το πώς θα κατανέμονται οι ζημίες των τραπεζών και απαιτείται πλέον η έγκριση από τις κυβερνήσεις των «27» και το Ευρωκοινοβούλιο.


ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Ξανά στην Προανακριτική ο Ιωάννης Διώτης

Το πρωί στην Προανακριτική θα καταθέσουν πραγματογνώμονες της ΕΛΑΣ που επεξεργάστηκαν τα στοιχεία από τον φορητό υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ. 
ΕΡΕΥΝΑ ICAP
"

Επενδύσεις προγραμματίζει 1 στις 2 επιχειρήσεις

Το 83% σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα, το 12% στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το 5% εκτός Ελλάδος. 
ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ... ΝΟΥ

Το tablet που θα ελέγχεται με την... σκέψη σχεδιάζει η Samsung

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς για ένα tablet το οποίο θα ελέγχεται και θα λειτουργεί βάσει του ανθρώπινου εγκεφάλου, με τη βοήθεια ενός «καπέλου» που θα ενσωματώνει ηλεκτρόδια παρακολούθησης 
ΕΡΕΥΝΑ

Σοκ! 4 στους 10 εργαζόμενους στη "μαύρη" εργασία

Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία οδήγησαν τους εκπροσώπους των υπαλλήλων και της ειδικής υπηρεσίας ελέγχου και ασφάλισης του ΙΚΑ να επισημάνουν πως «υπάρχουν και άλλες Μανωλάδες στην Ελλάδα». 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΥΝΟΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ντέρεκ Μπόατενγκ: Σύντομα ελεύθερος να έρθει στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο και στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους. Ακόμα και να έχει πάρει την ελευθέρας του ο Μπόατενγκ θα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου. 
ACCES HOUSE

Πρωτοποριακή κατοικία για άτομα με κινητικές αναπηρίες

Το νέο προσβάσιμο σπίτι της baasbuilding 
ΕΚΑΝΑΝ... ΕΡΑΝΟ

Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας εισέβαλαν μέλη της Χρυσής Αυγής

Φορώντας κράνη και με ρόπαλα στα χέρια ομάδες χρυσαυγιτών εισέβαλαν σήμερα, περίπου στις 11 το πρωί, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. 
ΓΙΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Απεργιακές κινητοποιήσεις αποφασίζει η ΟΤΟΕ

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ συνεδριάζει αύριο εκτάκτως στις 14.00 με μοναδικό θέμα: "Αρνητικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την κλαδική ΣΣΕ-Απεργειακές κινητοποιήσεις". 
ΚΥΠΡΟΣ

Καταγγελίες για πληρωμές 241.000 ευρώ πριν αποχωρήσει ο Δ. Χριστόφιας

Δύο μήνες πριν εκπνεύσει η θητεία της διακυβέρνησης Χριστόφια, διατέθηκαν για σκοπούς πληρωμών από το Προεδρικό Μέγαρο 241.885 ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία, που παραθέτει σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης. 
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Πως ο Μπαράκ Ομπάμα απέτρεψε τις κόρες του να κάνουν ... τατουάζ

Εάν σκέφτονται να κάνουν τατουάζ, οι κόρες του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά. 
ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την απαγωγή των μητροπολιτών

Την αγωνία του για την τύχη των δύο Μητροπολιτών εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος σημειώνοντας πως οι χθεσινές πληροφορίες που έκαναν λόγο για απελευθέρωση των δύο ιερωμένων δεν επιβεβαιώθηκαν. 
ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Ο Σαμαράς ωραιοποιεί την κατάσταση

Για απόπειρα ωραιοποίησης της ατμόσφαιρας και δημιουργίας τεχνητού κλίματος αισιοδοξίας και εφησυχασμού καταγγέλλει την κυβέρνηση ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...