ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση των πρωταθλητών Ευρώπης! (vds)

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και οι οπαδοί του ονειρεύονται να επιστρέψουν, στις 12 Μαϊου, στην Ελλάδα με την κούπα.


Πριν όμως την αποθέωση που αναμένεται να υπάρξει στην «O2 Arena» της βρετανικής πρωτεύουσας, προηγήθηκε αυτή στο παρκέ του ΣΕΦ λίγα λεπτά μετά το τέλος του 5ου αγώνα των πλέι οφ με την Αναντολού Εφές, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα.

Ο κόσμος δεν έφευγε από τις εξέδρες και έτσι οι παίκτες, αν και είχαν αποχωρήσει στα αποδυτήρια, επέστρεψαν μετά από περίπου 10 λεπτά στο παρκέ για να γνωρίσουν την αποθέωση.

Ο πανηγυρισμός των Αγγελόπουλων για τη νίκη (vds)

Αν νομίζετε ότι μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στις εξέδρες του ΣΕΦ πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη 82-72 επί της Αναντολού Εφές, στον 5ο αγώνα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και την πρόκριση στο φάιναλ φορ, κάνετε λάθος.

Οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ευρώπης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, γιόρτασαν και αυτοί με μια μεγάλη αγκαλιά και το δικό τους τρόπο τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στο μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου.

Δείτε τον τρόπο που πανηγύρισαν:


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...