Audi TT ultra quattro Concept (2013)pict-Vds.

Η Audi μετατρέποντας το Wörthersee 2013 στο «Σπίτι του quattro», premium μάρκα παρουσιάζει το Audi TT έννοια quattro ultra - η οποία συνδυάζει ελάχιστο βάρος και μέγιστο σπορ . Ένα ευρύ φάσμα των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων θα δώσει στούς οπαδούς μια άλλη γεύση του σπορ. Εκτός από τα θρυλικά S1 quattro Sport, τα πολύ τελευταία μοντέλα RS και καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι επίσης στην επίδειξη.
Το Audi R18 e-tron quattro, το οποίο ήταν το πρώτο της υβριδικό αυτοκίνητο για να κερδίσει τις 24 Ώρες του Le Mans το 2012, θα είναι επίσης μέρος της δράσης στην όχθη της λίμνης.

Στην αρχή του Μαΐου κάθε έτους, το Wörthersee είναι η θέση για να είναι για κάθε αυτοκίνητο και Audi aficionado. Audi επομένως θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη έμφαση το 2013: το Audi TT έννοια εξαιρετικά quattro. Το εκθεσιακό συνδυάζει ένα άπαχο 1.111 κιλά (2,449.34 lb) με συνολικό βάρος 2,0 TFSI κινητήρα, των οποίων οι 228 kW (310 hp) και 400 Nm αβίαστα την κίνηση του coupé. Από στάση το ΤΤ εξαιρετικά έννοια quattro είναι εκτόξευσε σε 4,2 δευτερόλεπτα στα 100 km / h (62,14 μίλια/ώρα). Ισχύος προς βάρος του 3,6 kg / hp είναι στο ίδιο επίπεδο με καθαρόαιμο σούπερ σπορ αυτοκινήτων. Και είναι, επίσης, αξίζει τον κόπο κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες, κυρίως επειδή το πρωτότυπο αυτοκίνητο αποτίει φόρο τιμής στην αυτοκινητοβιομηχανία ελαφριά κατασκευής.

Ακόμη και η τρέχουσα σειρά παραγωγής αυτοκινήτων με σωματικό βάρος μόλις 206 κιλά (£ 454,15) καθώς και 98 κιλά (£ 216,05) για τα αποσπώμενα μέρη του σώματος είναι μαρτυρία για την εξαιρετική ελαφριά κατασκευή τεχνογνωσία της Audi AG. Οι μηχανικοί από Ingolstadt και Neckarsulm concertedly τελειοποιηθεί η Audi Space Frame (ASF) στην τρέχουσα γενιά TT να καταλήξουμε με το σώμα του Wörthersee εκθεσιακό, ρίχνοντας επιπλέον 43 κιλά (£ 94,80) από τη δομή του αμαξώματος. Μαζί με τις βελτιστοποιημένες αποσπώμενα μέρη του σώματος, το αποτέλεσμα είναι μια εξοικονόμηση βάρους από 100 χιλιόγραμμα,Περισσότερα ταχνικά εδω



















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...