Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων έριξε χειροβομβίδες για να διαφύγει μετά από ληστεία ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Περιστέρι, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ο οποίος γύρω στις 16.15 σήμερα το απόγευμα, είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε σουπερ -μάρκετ της περιοχής. Στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, έριξε προς τους αστυνομικούς δύο χειροβομβίδες, οι οποίες ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

Λίγο μετά τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος, στην οδό Καρπενησίου 26 στο Περιστέρι, ο δράστης εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης πέταξε εναντίον τους δυο χειροβομβίδες, οι οποίες ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν σε μικρή απόσταση και σε έρευνα που έγινε επάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μια ακόμη χειροβομβίδα.
Ο δράστης είναι ένας από τους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, που καταζητούνται μετά την φονική καταδίωξη στα Ίσθμια Κορινθίας και μια ακόμη ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μάνδρα Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, πρόκειται για τον Ερμάλ Λίτα, 35 ετών, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και στις δύο προηγούμενες ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς.
Ο συλληφθείς που έχει διαπράξει 30 ληστείες σε σούπερ - μάρκετ, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου ανακρίνεται. Θεωρείται βέβαιο ότι είχε συνεργό, πιθανότατα έναν ακόμη δραπέτη των φυλακών Τρικάλων. Ωστόσο ένα δεύτερο άτομο που προσήχθη μετά τη ληστεία, αφέθηκε ελεύθερο.


Ο ιός της απάθειας χτυπάει την αστυνομία

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με τη στάση της αστυνομίας απέναντι στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή που χθες το πρωί επιχείρησε να τραβήξει όπλο μέσα σε κτίριο του Δήμου Αθηναίων..

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΜΙΝΗ

Στη Βουλή η δικογραφία για τον «Καιάδα»

Στη Βουλή διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, σχετικά με τη χθεσινή απρόκλητη επίθεση εις βάρος του..

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ «5»

Και τρίτος προφυλακιστέος για τη ληστεία σε Βελβεντό-Φιλώτα

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του εφέτη-ανακριτή και του Εισαγγελέα, και τρίτος από τους πέντε νεαρούς, που είχαν συλληφθεί πρόσφατα στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής...[

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Προφυλακιστέος ο 43χρονος για την δολοφονία της αστρολόγου

Προφυλακιστέος για τη δολοφονία της 55χρονης αστρολόγου τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην Κηφισιά, κρίθηκε ο..

ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Με σύμμαχο τον καιρό η εξοδος του Πάσχα

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, οι οποίοι εγκαταλείπουν με κάθε μέσο τις μεγαλουπόλεις

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από Μ.Παρασκευή - Δευτέρα του Πάσχα

Ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας, θα ακολουθήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τις ημέρες αργίας του Πάσχα. Το Μ. Σάββατο οι συρμοί του μετρό θα αποσυρθούν νωρίτερα, ενώ από το...[

ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (6/5) ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ (7/5)

Μέχρι τις 19.00 ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα

Μέχρι τις 19.00 θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα, Μ. Παρασκευή τα καταστήματα. Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, τα εμπορικά θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 15.00 το μεσημέρι.

ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των ενόπλων που τραυμάτισαν 25χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων που πυροβόλησαν χθες τα ξημερώματα εναντίον τρίτου, στην οδό Μιλάτου, στο κέντρο του Ηρακλείου, με...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...