Γκέκας: «Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου, εγώ δεν θα σκόραρα»

Ο Φάνης Γκέκας «ματώνει» τα δίχτυα στην Τουρκία. Σκοράρει κατά ριπάς με τη φανέλα της Ακχισάρ και εξελίσσεται στο πρόσωπο της Superlig με τα 11 γκολ σε 12 ματς.


Ο Λαρισαίος, όμως, δεν καβαλάει το καλάμι… Είναι μετριόφρων και φροντίζει να το αποδεικνύει και στις δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο. Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, λοιπόν, μίλησε στην τουρκική αθλητική εφημερίδα, «Fanatik» για τα γκολ που έχει σημειώσει και έσπευσε να εξάρει τη συμβολή των συμπαικτών του στο επίτευγμα του.

«Επί της ουσίας, όλη τη δουλειά την κάνουν οι συμπαίκτες μου, αυτοί μάχονται μέσα στο γήπεδο για να φθάσει η μπάλα σε μένα και εγώ με ένα άγγιγμα να τη στείλω στα αντίπαλα δίχτυα», είπε χαρακτηριστικά ο Γκέκας.

«Αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα υπήρχε Γκέκας στον πίνακα των σκόρερ», κατέληξε ο Ελληνας διεθνής, του οποίου το όνομα απασχολεί ουκ ολίγες ομάδες στην Τουρκία. Η Τράμπζονσπορ του έχει κάνει τη καλύτερη πρόταση, τον θέλουν επίσης η Μπεσίκτας με την Φενέρμπαχτσε, ενώ προσφάτως του χτύπησε την πόρτα και η Καϊσερί Ερσιγέσπορ που ανεβαίνει στη Superlig.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...