ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Καρτέρι» οπαδών στον Μουρίνιο! (vds)

Στην Ελλάδα οι οπαδοί «τρώνε» τους προπονητές, στήνουν «καρτέρια» και λαϊκά δικαστήρια, αλλά και στην Ισπανία, σε μία κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεν πάνε πίσω, έστω κι αν η ένταση των αποδοκιμασιών είναι... ανθρώπινη και δεν φτάνουν σε ακρότητες, όπως συμβαίνει εδώ.


«Στημένη» λοιπόν την είχαν στον Ζοσέ Μουρίνιο απλοί φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης έξω από τον προπονητικό κέντρο της ομάδας και του τα έψαλλαν κανονικά για τον αποκλεισμό της «Βασίλισσας» από το Champions League, χωρίς βεβαίως να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

«Μουρίνιο είσαι γιός π……ς» και «Καράνγκα είσαι μαριονέτα» φώναξε ο κόσμος κατά την άφιξη του Πορτογάλου τεχνικού και του βοηθού του στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ για την πρώτη προπόνηση των «μερένχες» μετά τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ.

Το κλίμα όπως φαίνεται βαραίνει για τον Μουρίνιο μέρα με την μέρα και αυτή η αντίδραση των οπαδών της Ρεάλ έρχεται συμπληρώσει την δήλωση που έκανε ο Πορτογάλος μετά το ματς με την Ντόρτμουντ ότι κάποιοι τον μισούν στην Ισπανία.

Η δήλωση του Πορτογάλου προκάλεσε αίσθηση και μπορεί να φαίνεται πλήρως πραγματική ιδιαίτερα μετά το σημερινό επεισόδιο όμως μέσω ισπανικών Μ.Μ.Ε διευκρινίζεται ότι η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του 49χρονου είναι από μέρος των οπαδών της Ρεάλ και όχι συνολικά από όλους τους φίλους της « Βασίλισσας».

Και σκεφθείτε; Οι Μαδριλένοι τα βάζουν με τον Μουρίνιο, τον προπονητή που θα ήθελαν όλες οι ομάδες του κόσμου...


Αγκαλία συμφιλίωσης απο τον Ράμος

Παράλληλα, στην σημερινή προπόνηση ο Μουρίνιο φαίνεται πως τα βρήκε με τον Ράμος καθώς οι δυο άντρες αγκαλιάστηκαν. Οι σχέσεις τους λέγεται πως ήταν τεταμένες όλο αυτό τον καιρό, καθώς ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να είχε κάνει «κόμμα» με τον Κασίγιας στην κόντρα που είχε ο τερματοφύλακα της Ρεάλ με τον «Special One».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...