«Κέρδισε ο αλήτης Γιάχος και η αλητοπαρέα του» «ΣΚΛΗΡΑ» ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ

Η οργή στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια και φάνηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα του ΟΑΚΑ από τις δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου.


«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, κέρδισε η αλητεία. Μιλάμε για αλήτη Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Αυτός και η αλητοπαρέα του», τόνισε ο συνιδιοκτήτης - μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη - των Αρκάδων στην κάμερα του OTE TV!
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσαμπούρης: «Ξεσηκώσαμε την Αρκαδία»

Τσαμπούρης: «Ξεσηκώσαμε την Αρκαδία»
Ο Σάββας Τσαμπούρης τόνισε πως ο Αστέρας δίκαια έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου, απέφυγε να σχολιάσει την διαιτησία και ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα. «Φτάσαμε πολύ κοντά κι αυτό μας αφήνει μία πικρία, αποδείξαμε σήμερα σε όλη την Ελλάδα πως άξια φτάσαμε εδώ. Πιστεύω πως τα επεισόδια που έγιναν είναι ντροπή και αρμόζουν στις δύο ομάδες και σε μία γιορτή όπως ο τελικός Κυπέλλου.
Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία και λάθη, είχαμε ευκαιρίες που δεν μετουσιώσαμε σε γκολ. Ο Ολυμπιακός αν και ουσιαστικά έπαιζε με παίκτη λιγότερο πέτυχε την ανατροπή στην παράταση και κατέκτησε το Κύπελλο.
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους οπαδούς, είμαστε περήφανοι, καταφέραμε και ξεσηκώσαμε την Αρκαδία που ποδοσφαιρικά κοιμόταν εδώ και χρόνια, ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε», δήλωσε.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...