ΤΟΝ «ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ» ΜΕΣΩ CHATROOM Με άρωμα... γυναίκας ο φόνος του 30χρονου στη Δάφνη.

Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας του 30χρονου, γιου ενεχυροδανειστή, ο οποίος είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη πριν από λίγες εβδομάδες.
Δράστες είναι τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενοι από τη Γερμανία, όπου είχαν διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, την οποία αποφάσισε και οργάνωσε η 24χρονη από κοινού με τους τρεις συνεργούς της.
Η 24χρονη γυναίκα γνώρισε το θύμα, μέσω ηλεκτρονικού «chatroom», έγιναν φίλοι και αφού πληροφορήθηκε την καλή οικονομική του κατάσταση, μαζί με τους υπόλοιπους δράστες αποφάσισαν να επιδιώξει να τον συναντήσει με στόχο να τον ληστέψουν.
Την ημέρα της ληστείας, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του θύματος και άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της.
Οι δράστες, εισήλθαν στο σπίτι του θύματος και όσο ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατο του.
Στην κατοχή των δραστών που συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη μετά φόνου ληστεία, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα.
Οι συνεργοί τους αναζητούνται.
πηγη

ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΔΟΔΕΡΟ

"Ας σωθούν έστω οι θησαυροί του Σκορπιού"

Ο Ωνάσης για την Ελλάδα είναι ιστορία. Και είναι κρίμα να πετάμε στα σκουπίδια την ιστορία μας. Κάνω έκκληση, αφού δεν σώθηκε ο Σκορπιός, να διασωθούν οι θησαυροί της οικογένειας που υπάρχουν...

Το μοιραίο λάθος που σκότωσε την αστρολόγο των VIPs

Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ανθρωποκτονία της 55χρονης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη ξεσκεπάζει σιγά σιγά η αστυνομία, ενώ νέα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της προκύπτουν από τις..

ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Το θερινό ανάκτορο του Ολλανδού βασιλιά στην Ελλάδα

Ο νέος βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ θα μπορούσε να θεωρηθεί «δικός μας άνθρωπος», αφού από πέρυσι δηλώνει και κάτοικος... Πόρτο Χελίου μετά την αγορά εξοχικής κατοικίας στην..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η γιαγιά από τη Γαύδο που «αποστόμωσε» τον Τσίπρα

Σε δύσκολη θέση έφερε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, μία γιαγιά στη Γαύδο, μία από τις γηραιότερες κατοίκους του νησιού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...