ΚΡΙΣ ΚΕΛΙ «Εσβησε» ο ένας από τους δύο ράπερ των «Kris Kross»

O δημοφιλής ράπερ Κρις Κέλι, που έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την επιτυχία του 1992 «Jump», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Αφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ατλάντα όπου διακομίσθηκε αναίσθητος από το σπίτι του.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Ο Κρις Κέλι ήταν ένα από τα δύο μέλη του ραπ συγκροτήματος των «Kris Kross», οι οποίοι έγιναν πασίγνωστοι, σε πολύ νεαρή ηλικία, μέσα από το πρώτο τους κιόλας τραγούδι, το «Jump», το οποίο πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα και παρέμεινε στην κορυφή των τσαρτ για πολύ καιρό. Τους δύο έφηβους ράπερ είχε ανακαλύψει τυχαία, σε εμπορικό κέντρο της Ατλάντα, ένας κυνηγός ταλέντων. Από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισής τους ήταν το ότι φορούσαν τα παντελόνια τους ανάποδα, δημιουργώντας μια νέα μόδα της εποχής.
Οι «Kris Kross» συνέχιζαν να κάνουν μουσική, συμμετείχαν μάλιστα κάποια στιγμή και σε περιοδεία του Μάικλ Τζάκσον, ωστόσο ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την επιτυχία του «Jump»" το οποίο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή στην καριέρα τους.
Τον Φεβρουάριο πραγματοποίησαν μια ζωντανή εμφάνιση για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την υπογραφή του πρώτου τους δισκογραφικού συμβολαίου.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...