Σήμερα έχουμε 8 ειδικές Ράλι Ακρόπολις: Παραμένει επικεφαλής ο Νόβικοφ

Στην 3η ειδική διαδρομή της ημέρας ο Ρώσος σημείωσε τον πρώτο χρόνο μαζί με το Γιάρι Μάτι Λάτβαλα και παραμένει επικεφαλής του αγώνα.
Στους δυό τους δε φάνηκαν αρκετά τα 17km της πρώτης ειδικής για να λύσουν τις διαφορές τους και έτσι βρέθηκαν να κινούνται ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας ταυτόσημο χρόνο. Θεωρείται πως κέρδισε την ειδική ο Λάτβαλα καθότι σημείωσε νωρίτερα την επίδοση.

Ο Λάτβαλα πέρασε στη 2η θέση αλλά η διαφορά του από το Νόβικοφ παραμένει στα 39.1sec. Ο Ρώσος είναι λογικό να παίξει ένα παιχνίδι τακτικής προστατεύοντας το αυτοκίνητο και περιμένοντας την επίθεση του Λάτβαλα.

Συνολικά τα σχόλια των πρωταγωνιστών μετά την έξοδο από την 3η ειδική όπως τα στέλνει το γραφείο Τύπου ήταν:

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Ήταν εντάξει, πολύ μπόσικο, γλιστερό χώμα, αλλά όλα καλά».

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Είναι πολύ γρήγορος ο Jari-Matti, το είδα από τον πρώτο ενδιάμεσο χρόνο και κατάλαβα πως θα ήταν δύσκολο να τον πιάσω. Θέλω να πιέσω, αλλά χωρίς να κάνω λάθη».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Ήταν εντάξει -γλιστράει πολύ-, ήταν δύσκολο να ακολουθήσω τις σημειώσεις, έβαλα τη λάθος σχέση σε κάποιες στροφές. Κανένα πρόβλημα με τις γραμμές, ακολουθούμε αυτές του Mikko και του Sebastien».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Ακολουθώ τα split του Jari-Matti. Το σχέδιο είναι να ακολουθώ τους χρόνους του και, αν χρειαστεί, να πιέσω παραπάνω».
6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Όλα καλά, ήταν μια δύσκολη ειδική, αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν πολύ καλή ειδική. Ο Miikka συνήθως σχολιάζει, αλλά είπε πως ήταν καλή ειδική. Πρέπει να πιέσουμε, αλλά είναι Ακρόπολις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι».

8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Το αυτοκίνητο είναι εντάξει, αλλά υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα. Προσπαθώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να οδηγήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Είναι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ να βρω καλό ρυθμό, δεν έχω καλή αίσθηση του αυτοκινήτου και καθόλου αυτοπεποίθηση σε όλο το ράλλυ μέχρι στιγμής».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Τα πρώτα 5 χιλιόμετρα είχαμε δύο τετ-α-κε, σε μια στροφή πήγαμε ευθεία και έπρεπε να κάνω όπισθεν. Είναι πολύ γλιστερά».

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Σχετικά καλά, οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από πέρσι. Δυσκολεύτηκα σε κάποια σημεία επειδή γλιστρούσε, οι ειδικές είναι πολύ πιο σκληρές σε σχέση με πέρσι. Δεν το περίμενα».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal
«Ήταν πολύ καλά σε σχέση με χθες. Δεν άκουσα σε μια στροφή, και σχεδόν την έχασα. Άκουσα πως ήταν στροφή 3ης, αλλά ήταν 2ας. Έχει μεγάλη διαφορά. Μετά έχασα τη συγκέντρωσή μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...