ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ Πρόταση από Αυστραλία σε Καραγκούνη

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ελπίζουν ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα πει το «ναι» στο... ψηστήρι που του κάνουν να φορέσει και πάλι τα «πράσινα», ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Εσχάτως, μάλιστα, προέκυψε και... υπερατλαντικό ενδιαφέρον, αφού ο αρχηγός της Εθνικής βρίσκεται στο στόχαστρο της αυστραλέζικης Μέλμπουρν Βίκτορι.


Όπως αναφέρει, μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδα bordermail.com.au, έχει ήδη γίνει και η πρώτη επαφή ανάμεσα στον ρέκορντμαν συμμετοχών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και στον προπονητή της ομάδας της Μελβούρνης.


Ο λόγος για τον Ελληνοαυστραλό Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Καραγκούνη και του εξέφρασε την επιθυμία να τον χρίσει ηγέτη της ομάδας του.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, μάλιστα, ο «Κάρα» αναφέρεται ως σπεσιαλίστας στις στημένες φάσεις, ενώ γίνεται λόγος και για τα οικονομικά οφέλη που θα έχει η Μέλμπουρν Βίκτορι από τους ομογενείς της Αυστραλίας, σε περίπτωση απόκτησής του.

Το αυστραλέζικο site, πάντως, δεν παραλείπει να επισημάνει ότι η ομάδα της Μελβούρνης καλείται να «κοντραριστεί» με αρκετές άλλες που επίσης ενδιαφέρονται για τον Καραγκούνη, ανάμεσα στις οποίες και ο Παναθηναϊκός.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...