ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ Περιμένοντας τους Λάτιν στην Τρίπολη

Η μεγάλη φυγή στην Τρίπολη συνεχίστηκε χθες με την επίσημη αποχώρηση και του Χρήστου Καλαντζή, ο οποίος αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 31 ετών. Μετά την απόδραση των... 11 (Φούλοπ, Ράγιος, Σανκαρέ, Περόνε, Σέτι, Λέντσε, Γιαλούσης, Καστέλς, Εγκον, Φραγκουλάκης οι άλλοι δέκα) και πέρα από τις κινήσεις που θα γίνουν από την εσωτερική αγορά (ήδη έχουν αποκτηθεί οι Ζησόπουλος και Λισγάρας), οι 11αδάτες μεταγραφές θα έχουν και πάλι λάτιν χρώμα.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί οι στόχοι στα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Β' Ισπανίας αλλά οι κύριες συζητήσεις θα γίνουν όταν τα δυο αυτά πρωταθλήματα ολοκληρωθούν ως το τέλος Ιουνίου.

Από τις συγκεκριμένες αγορές θα αποκτηθούν τουλάχιστον δυο επιθετικοί (σέντερ φορ και περιφερειακός), ένας ή και δυο ανασταλτικοί μέσοι, ένας κεντρικός αμυντικός και πιθανότατα και ένας μέσος που να μπορεί να παίζει σε περισσότερες από μια θέση.

Το «πακέτο» από την Κομοτηνή
Μέχρι τότε το βάρος θα πέσει στην ολοκλήρωση των υποθέσεων των δυο Αργεντινών του Πανθρακικού, Λουσέρο και Μουνάφο, οι οποίοι εκτιμάται πως έχουν τα προσόντα να εξελιχθούν από εναλλακτικές σε βασικές λύσεις. Και με τους δυο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται να είναι οι επόμενες μεταγραφικές ανακοινώσεις.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...