Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Ραδιομέγαρο

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το οποίο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και με πορεία έφτασε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Περίπου για δύο ώρες και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων παρέμειναν κλειστά.


Χιλιάδες διαδηλωτές, με συνθήματα αποδοκίμασαν την κυβέρνηση για την απόφαση της να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

«Με ενιαίο αγώνα να απαιτήσουμε την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Τώρα είναι ώρα οργάνωσης της πάλης, αντίστασης απέναντι στην πολιτική που μας πετάει στο δρόμο, που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και την ανέχεια» ανέφερε το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωση που καλούσε στη συγκέντρωση.

Από τις 7 το απόγευμα διαδηλωτές ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε πορεία προς το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.











 Ο «κόκκινος Ντάνι» στην ΕΡΤ

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15.30 ο Κον-Μπεντίτ επισκέφθηκε το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων.

«Η κίνηση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ, δεν είναι δημοκρατική αλλά αυταρχική. Θα είναι ακόμα πιο σοκαριστικό αν η Ευρώπη αποδεχτεί αυτή την κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης» δήλωσε ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ στο πλαίσιο συνέντευξης των Πρασίνων ευρωβουλευτών στην Αθήνα «για μια διαφορετική Ευρώπη, για μια διαφορετική Ελλάδα».




video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...