Ξέφρενο πάρτι τίτλου στο «Κάραβελ» (vds+pics)

Περίπου 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» και όταν αυτή έφθασε λίγη ώρα μετά από τις 02:00 η νύχτα έγινε μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά που άναψαν.
Το πούλμαν εξαιτίας του κόσμου κινούταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες. Ορισμένοι εξ αυτών ανέβηκαν στην οροφή του συμμετέχοντας έτσι στη γιορτή που έχει στηθεί.

Ιδιαίτερα σε ο Τζέιμς Γκιστ πήρε στα χέρια του μία σκούπα και άρχισε να... σκουπίζει, υπονοώντας φυσικά το sweep που έκαναν οι «πράσινοι» στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό! Από κοντά και ο Ρ.Τ Γκουίν που κρατούσε για πάντα αυτές τις στιγμές μέσω κάμερας.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με δύο νίκες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αντιπάλου, το ΣΕΦ, δημιούργησε και... τραγούδια ενώ κανείς δεν ξέχασε και το 1999 όταν δηλαδή ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει και πάλι το πρωτάθλημα μέσα στο φαληρικό γήπεδο.
Ξέφρενο πάρτι τίτλου στο «Κάραβελ» (vds+pics)
Αποθέωση στους παίκτες
Αφού το πούλμαν κατάφερε να φτάσει κοντά στην είσοδο, κάθε παίκτης που κατέβαινε ώστε να μπει στο ξενοδοχείο γνώριζε την αποθέωση με τον όνομά του να γίνεται σύνθημα!
Μάλιστα ήταν τέτοιο η ατμόσφαιρα που ένοικοι του ξενοδοχείου είχαν βγει στα μπαλκόνια και απαθανάτιζαν τις στιγμές με τα κινητά τους τραβώντας είτε φωτογραφίες είτε βίντεο!

Εν συνεχεία αρκετοί οπαδοί κατάφερα να μπουν και μέσα στο «Κάραβελ», θέλοντας προφανώς να προσεγγίσουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας! Κάπου εκεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μπλόκαραν την κεντρική πόρτα προκειμένου να μην μπουν κι άλλοι οπαδοί.

Χαμός και στο Φιξ
Ωστόσο τα πανηγύρια δεν άρχισαν εκεί, έστω και αν ο κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς καθώς ήταν γνωστό πως εκεί θα κατέλυε η αποστολή. Η διαδρομή της ομάδας ήταν δεδομένη και έτσι είχε δημιουργηθεί... επιτροπή υποδοχής και στο Φιξ όπου εκατοντάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους νταμπλούχους και τους έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθούσε.
Φυσικά συνόδευσαν το λεωφορείο μέχρι και το ξενοδοχείο ώστε να ενωθούν με τον κόσμο που είχε σγκεντρωθεί εκεί, ενώ στη διαδρομή προστίθεντο κι άλλοι!
video εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...