Ευρωμπάσκετ: Μεγάλη νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στους Κροάτες

Με έναν εκπληκτικό Αντετοκούμπο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε την Κροατία με 77-68 - Το ταξίδι συνεχίζεται αύριο με αντίπαλο το Μαυροβούνιο

Με το δεξί ξεκίνησε η δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ για την Εθνική Νέων, κάνοντας πέντε τις διαδοχικές της νίκες. Με έναν εκπληκτικό Αντετοκούμπο, ο οποίος τράβηξε παίκτες πάνω του και οδήγησε την Εθνική στον αιφνιδιασμό και με πρώτο σκόρερ τον Λαρεντζάκη με 25 πόντους, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε την Κροατία με 77-68.

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Μίσσα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «8» της διοργάνωσης.

Το ταξίδι της Εθνικής U20 στο Ευρωμπάσκετ, που διεξάγεται στην Εσθονία, συνεχίζεται αύριο με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Ο Λαρεντζάκης ξεκίνησε… καυτός από τα 6,75, όμως οι Κροάτες ήταν που προηγούνταν 9-8 στα πρώτα πέντε λεπτά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε στον αγώνα και η Εθνική προηγήθηκε 18-16 και την Κροατία να ανακτά εκ νέου το προβάδισμα (21-18).

Στα επόμενα τέσσερα λεπτά οι παίκτες του Μίσσα «έτρεξαν» ένα σερί 16-0(!), με «πρωτομάστορα» τον άσο των Μπακς και η Ελλάδα ξέφυγε με το υπέρ της 34-21. Οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να «ψαλιδίσουν» την διαφορά μέχρι το ημίχρονο για το 30-36, αφού η ελληνική ομάδα «κόλλησε» στην επίθεση προς στιγμήν.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...