Νέο σινγκλ για τις αδελφές Άλι και Έι Τζέι Μιχάλκα


Είναι αδελφές και ασχολούνται με την υποκριτική και τη μουσική από την παιδική τους ηλικία. Η Άλι και η Έι Τζέι Μιχάλκα είναι κοντά στα είκοσι.
Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τα μουσικά πράγματα, επιστρέφουν με ένα νέο σινγκλ.

Αυτή τη φορά συνεργάστηκαν με τον μουσικό παραγωγό Ντέιβιντ Καν, που έχει δουλέψει με τους Πωλ Μακκάρτνεϊ, τη Λάνα ντελ Ρέι και τους Στρόουκς.
Το σινγκλ τους ονομάζεται «Hothouse» και κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου, μέσω διαδικτύου.
«Κάναμε ένα τεράστιο διάλειμμα από τη μουσική. Θέλαμε να καταλάβουμε σ’ αυτό το διάστημα, ποιο ήταν ακριβώς το καλλιτεχνικό μας στίγμα. Το κάναμε γιατί η αναγνώριση ήρθε πολύ γρήγορα για μας, μαζί με τεράστια επιτυχία. Θέλαμε να κάνουμε λίγο πίσω και να ξανασκεφτούμε ποιες ήταν οι σπουδαίες στιγμές που ζήσαμε και τι κρατάμε από όλα αυτά.
Πώς τέλος θα προχωρήσουμε καλλιτεχνικά, από εδώ και πέρα. Όλη αυτή η ιστορία κράτησε πέντε χρόνια, όπου απλά γράφαμε στίχους» αναφέρει η Άλι Μιχάλκα.
Οι δύο αδελφές ήταν γνωστές με το όνομα «Άλι και Έι Τζέι», όσο καιρό βρίσκονταν υπό τη σκέπη της Χόλιγουντ, της δισκογραφικής εταιρίας της Ντίσνεϊ. Τώρα το καλλιτεχνικό ντουέτο ονομάζεται «78 violet».
Τα δύο κορίτσια μεγάλωσαν σε μουσικό περιβάλλον, καθώς η μητέρα τους συμμετείχε σε μια χριστιανική χορωδία.
«Ήταν απόλυτα φυσικό για μας να παίζουμε μαζί, είτε ανεβάζοντας ένα θεατρικό έργο, είτε τραγουδώντας σε χριστιανικά έργα στο σχολείο. Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποια στιγμή που δεν τραγουδούσα. Ξεκίνησα τριών χρονών. Πέντε ή έξι χρονών, αρχίσαμε τα μαθήματα πιάνου. Στα οκτώ μας, πιάσαμε την κιθάρα. Τότε ήταν που αρχίσαμε να γράφουμε μουσική» επισημαίνει η Έι Τζέι Μιχάλκα.
Τα δύο κορίτσια βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση δισκογραφικής εταιρίας, η οποία θα αναλάβει να κυκλοφορήσει την καινούργια τους δουλειά, την οποία οι ίδιες περιγράφουν ως αλτέρνατιβ ίντι ποπ.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...