Chicago: Επιστρέφει χωρίς την Μαρινέλλα του χρόνου στο Παλλάς

Μια «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία και το δράμα

 Το μιούζικαλ "CHICAGO" των Fred Ebb και Bob Fosse, το οποίο είδαμε στο Παλλάς το 2012 σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή επιστρέφει με την νέα σεζόν στο Παλλάς. Η μόνη διαφοροποίηση στους πρωταγωνιστές είναι ότι την θέση της Μαρινέλλας στον ρόλο της Μάμα Μόρτον παίρνει η Άννα Παναγιωτοπούλου. Οι υπόλοιποι βασικοί πρωταγωνιστές,  Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης,  Αντώνης Λουδάρος παραμένουν ίδιοι. Η παράσταση θα παιχθεί από 12 Σεπτεμβρίου στο Παλλάς για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.


Το CHICAGO είναι μια «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια είναι από τα χαρακτηριστικά του θεατρικού έργου που έκανε επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πηγή: Monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...