Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World : Νέες συγκρούσεις στην Αίγυπτο - 70 νεκροί

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα από επίθεση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις ασφαλείας εναντίον υποστηρικτών του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στο Κάιρο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων Γκεχάντ ελ Χάνταντ, προσθέτοντας πως ο απολογισμός ενδέχεται να είναι υψηλότερος.ο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα Αιγύπτου μετέδωσε πως 120 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και άλλοι 4.500 τραυματίσθηκαν στα πρωϊνά βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν
στα περιθώρια ολονύκτιας εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οπαδοί του Μόρσι κοντά σε τέμενος του Καΐρου.
Συγκρούσεις ξέσπασαν με το πρώτο φως της ημέρας ανάμεσα σε διαδηλωτές, που εκτόξευαν πέτρες και την αστυνομία που απάντησε με δακρυγόνα, μετέδωσε το ΜΕΝΑ, το οποίο πρόσθεσε πως ακούσθηκαν και ριπές όπλου, όμως από άγνωστη πλευρά.
Από την πλευρά τους, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι ανακοίνωσαν πως «οι δυνάμεις ασφαλείας διέπραξαν ένα νέο έγκλημα σήμερα κατά τις πρωϊνές ώρες μπροστά από το μνημείο στον αυτοκινητόδρομο» που οδηγεί στο αεροδρόμιο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε τους θανάτους
Νέες συγκρούσεις στην Αίγυπτο - 70 νεκροί
Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάθριν Άστον «καταδίκασε σθεναρά» τους θανάτους οι οποίοι σημειώθηκαν κατά τις διαδηλώσεις στην Αίγυπτο και κάλεσε όλες τις πλευρές στη χώρα να απόσχουν από τη βία, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Νέες συγκρούσεις στην Αίγυπτο - 70 νεκροί
Η Άστον «παρακολουθεί με ανησυχία τις τελευταίες εξελίξεις στην Αίγυπτο και καταδικάζει σθεναρά την απώλεια ζωών κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων. . . Επίσης καλεί όλους τους παράγοντες να απόσχουν από τη βία και να σέβονται τις αρχές των ειρηνικών διαδηλώσεων και της μη-βίας», δήλωσε εκπρόσωπος της Υπάτης Εκπροσώπου της ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ).

ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ...

«Καπνός»... ο αντικαπνιστικός νόμος

Πνιγμένοι στον καπνό είναι (και) οι κλειστοί χώροι διασκέδασης. Οι καπνιστές απολαμβάνουν το τσιγάρο τους χωρίς κανένα εμπόδιο σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες.

ΑΤΤΙΚΗ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ερχεται ο πρώτος μίνι καύσωνας

«Κόκκινο» χτυπάει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να φτάνει ως τους 39 βαθμούς την ερχόμενη Τρίτη, προκαλώντας τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού. Οι..

«ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ»

Απάτη με sms-παγίδα: Με δέλεαρ κέρδος 1,5 εκατ. ευρώ εξαπατούν ανυποψίαστους

Την προσοχή σε χιλιάδες χρήστες κινητών τηλεφώνων που παίρνουν τελευταία γραπτά μηνύματα ότι δήθεν κέρδισαν 1,5 εκατ. ευρώ, εφιστά η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. 

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Ο Σαμαράς αντιμέτωπος με 4 «καυτά» μέτωπα

Ποτέ κατά το παρελθόν μέσα στον μήνα Αύγουστο δεν αναμένονταν τόσα πολλά και μάλιστα σε τόσο διαφορετικά επίπεδα της πολιτικής ζωής της χώρας.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΡΕΜΟΥ

Μπακογιάννη προς Bild: Μην αδικείτε 10 εκατ. Ελληνες για 20 ζάμπλουτους

Μήνυμα προς την εφημερίδα Bild για τα όσα έγραψε την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο, έστειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της...

«ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»

Μιχελάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλα οριζόντια μέτρα

Ο προσδιορισμός του ανθρώπινου δυναμικού, που θα τεθεί σε κινητικότητα, η κάλυψη των υφιστάμεων κενών και η διασφάλιση της προσφοράς καλύτερων υπηρεσιών στον πολίτη, θα καταστούν δυνατά εφόσον..

ΠΟΛΥΩΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Προφυλακιστέος ο Β. Ρέστης

Προφυλακίστηκε χθες ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, µετά την απολογία του στην ανακρίτρια διαφθοράς για την υπόθεση του επισφαλούς δανείου των 5,8 εκατ. ευρώ.

ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Μαθητής που έζησε την τραγωδία στα Τέμπη χειροτονήθηκε Διάκονος

Ιεροδιάκονος χειροτονήθηκε, ένας μαθητής που έζησε πριν από δέκα χρόνια το δυστύχημα στα Τέμπη που οδήγησε στο θάνατο 21 παιδιών, μαθητών λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας

ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κίνα: 2χρονο κοριτσάκι πέθανε εξαιτίας μιας θέσης πάρκινγκ

Υπέκυψε στα τραύματά του ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, μετά τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια διαφωνίας της μητέρας του με έναν άνδρα για μια θέση πάρκινγκ, ανέφεραν τα κρατικά μέσα..

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 40 Η ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ

Μακριά από φλας και σόου...

Από τις «καυτές» ημέρες της διετίας 1998-1999, όταν αυτή πρωταγωνιστούσε στην παγκόσμια ειδησεογραφία σε ρόλο ερωμένης του προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, έχουν μεσολαβήσει πολλά. Τότε..

ΔΕΗ: Ο ΝΕΟΣ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ

«Πράσινο» ρεύμα από τον Αλιάκμονα

Πρότυπο επένδυσης με πολλαπλά αναπτυξιακά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και την εθνική οικονομία αποτελεί το νέο μεγάλο υδροηλεκτρικό έργο Ιλαρίωνα που κατασκεύασε...

ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Την Κυριακή στην Αθήνα ο Ιταλός πρωθυπουργός

Διήμερη επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα, αύριο και τη Δευτέρα.

ΟΙ «ΚΡΟΙΣΟΙ» ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Χαλάρωση πέρα από κάθε φαντασία

Πού θα πάμε διακοπές φέτος; Για εκατομμύρια μεροκαματιάρηδες σε Ευρώπη και Αμερική το παραπάνω ερώτημα, ειδικά φέτος, δεν συνοδεύεται από ιδιαίτερα διλήμματα.

ΟΚΤΩ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σίγουρη για τη νίκη η Μέρκελ πάει διακοπές στις Αλπεις

Με τα ποσοστά της να απογειώνονται, τα βουνά... αποφάσισε να πάρει η Ανγκελα Μέρκελ μόλις οκτώ εβδομάδες πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα ότι οι κάλπες θα είναι για...



«Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απαιτείται για οιαδήποτε θέση/ειδικότητα για την οποία προβλέπεται κατά την ισχύουσα νομοθεσία τέτοια άδεια»
Η συμμετοχή στο μεταβατικό φορέα με δίμηνες συμβάσεις δεν επηρεάζει το δικαίωμα των εργαζομένων να εργαστούν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ), αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ειδικός Διαχειριστής.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι «η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απαιτείται για οιαδήποτε θέση/ειδικότητα για την οποία προβλέπεται κατά την ισχύουσα νομοθεσία τέτοια άδεια».Επισημαίνεται, επίσης, ότι «ως ΕΠΠ (Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων) νοείται η εθνική ή ευρωπαϊκή ταξινόμηση επιπέδου κατάρτισης. Για το συγκεκριμένο πεδίο στην αίτηση οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν τον αριθμό ανάλογα με το επίπεδο προσόντων τους με βάση την ακόλουθη κατάταξη: 4 > Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ) 5 > Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ + μέχρι 2 έτη σπουδών) 6 > Πρώτος κύκλος σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ ή/και ΤΕ) 7 > Μεταπτυχιακό επίπεδο - Master 8 > Διδακτορικό Τέλος, επισημαίνεται ότι «η υποβολή της αίτησης καταχωρείται ηλεκτρονικώς με μοναδικό ψηφιακό αριθμό. Αποδεικτικό υποβολής της αιτήσεως αποτελεί είτε αντίγραφο αποστολής του μηνύματος του υποψηφίου είτε το επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα για τη λήψη της αιτήσεως».Πηγή: ΑΠΕ - Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...