Fiat 500L Trekking (2014) picture-video.

Κάθε μέρα μπορεί να φέρει άγνωστο έδαφος, απλά περιμένουν να εξερευνηθούν. Αλλά βγείτε έξω εκεί με το ενδιαφέρον και την ευκινησία απαιτεί ταλέντο. Όπως εκείνη του νέου Fiat 500L Trekking, ένα ελεύθερο πνεύμα με δύο τέλεια λιωμένο ψυχές που αγαπούν να παίζουν μακριά ο ένας τον άλλο κάθε μέρα: μία μητροπολιτική, για breezing μέσα στην πόλη, και ένα πιο τολμηροί, ιδανικό για εκείνες τις μικρές απολαύσεις Σαββατοκύριακο που κάνουν τη ζωή αξίζει να ζει.


Η ολόπλευρη χαρακτήρα του νέου Trekking Fiat 500L είναι σαφές με την πρώτη ματιά: ειδικά σχεδιασμένο προφυλακτήρα, εμπρός και πίσω προστατευτική ασπίδα και μεγάλη βόλτα (+10% σε σύγκριση με το 500L με αποτέλεσμα συνολική απόσταση από το έδαφος 145 mm) για την αντιμετώπιση ανώμαλο έδαφος με ευκολία. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει επίσης μια σειρά από στυλ που ενισχύουν λεπτομέρειες, όπως ένθετα σατινέ φινίρισμα σε προφυλακτήρες και τα πλαϊνά που συμπληρώνουν τέλεια την πόρτα λαβές.

Μια εξαιρετική έκφραση της ιταλικής κατασκευής, το Fiat 500L Trekking είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό αυτοκίνητο, είναι σε θέση να «διάλογο» με το χρήστη και προσφέρουν ποιότητα για να εκτιμήσουν την πάροδο των ετών. Για παράδειγμα, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η εκτεταμένη εσωτερικού όγκου, που επιτυγχάνεται με ενδελεχή προσπάθεια για τη μείωση του μεγέθους των μηχανικών μερών, με τη συνεργασία των σχεδιαστών και των μηχανικών. Αν η αρχιτεκτονική του οχήματος ακολουθεί γενικά τις αρχές της «καμπίνας προς τα εμπρός", από την οποία η μετωπική μείωση του σώματος και το τμήμα καλύμματος για να επιτευχθεί περισσότερο διαθέσιμο χώρο εσωτερικό προέρχεται - ειδικά στο ύψος της μέσης και την οροφή - είναι πάνω από όλα το "κατανόηση "αποστολή του σχεδιασμού του 500L Trekking το οποίο ενισχύει την συνολική εργονομία του αυτοκινήτου. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης μια εκτεταμένη θέα του έξω και τη μεγαλύτερη φωτεινότητα της κατηγορίας της, καθώς έχει το μεγαλύτερο οροφή της κατηγορίας του - 1,5 τετραγωνικών μέτρων της επιφάνειας του γυαλιού - και έχουν παρμπρίζ πυλώνες έξυπνα διαιρείται εξορθολογιστεί και να προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα σε όρους της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας,Περισσότερα Τεχνικά Εδω



















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...