Δείτε τη Monica Bellucci σε ταβερνάκι της Πάρου

Είναι απλή, είναι όμορφη, είναι γοητευτική και σέξι...
Το απόλυτο θηλυκό, παγκόσμιο σύμβολο του σεξ και εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς, η Monica Bellucci κυκλοφορεί εδώ και μια περίπου εβδομάδα στα σοκάκια της Πάρου και όπως είναι φυσικό, πλήθος φωτογράφων έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο «κλικ» της Ιταλίδας καλλονής.


Η ηθοποιός φιλοξενείται από ένα φιλικό ζευγάρι Γάλλων στη βίλα του που βρίσκεται στην περιοχή του Μώλου, κοντά στην παραλία Τσουκαλιά και απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας με θέα το Αιγαίο

Είναι γνωστό ότι η 48χρονη ηθοποιός έχει το δικό της τρόπο να σαγηνεύει σε κάθε της εμφάνιση, ακόμα και όταν είναι απλά ντυμένη και χωρίς την ιδιαίτερη περιποίηση κομμωτών και μακιγιέρ. Η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού είναι η έξοδός της σε ταβέρνα της Πάρου, όπου δείπνησε παρέα με την πολύ καλή της φίλη, Δωροθεά Μερκούρη, όπως φαίνεται στα πλάνα του Mykonoslivetv.

Απλή, χαμογελαστή και πάνω από όλα προσιτή, η Monica υπογράφει συνεχώς αυτόγραφα, φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της και αποδεικνεύει πώς είναι να είσαι αληθινός σταρ!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...