ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΒΙΟΛΑ ΣΤΗΝ «OLE» «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»

Ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί με τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Ole» εξέφρασε την ελπίδα να ανταποδώσει την αγάπη που ένιωσε στους; «ερυθρόλευκους».

«Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή μου που θα παίξω με αυτή την φανέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της Αργεντινής ο νεοαποκτηθείς άσος των Πειραιωτών.

«Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν την αγάπη τους προς τα μένα, κάτι που με εξέπληξε, ας ελπίσουμε ότι θα τους ανταποδώσω την αγάπη αυτή κατά την διάρκεια της σεζόν», υπογράμμισε ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα.
Στο δημοσίευμα αξίζει να σημειωθεί πως τονίζεται ότι ο Σαβιόλα θα είναι ο 4ος Αργεντίνος, που φέτος θα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, μετά τους Ιμπαγάσα, Ντομίνγκεζ και Ντε Βινσέντι.


Θέλει καλύτερη πρόταση για Τζιμπούρ από Χαλ

Θέλει καλύτερη πρόταση για Τζιμπούρ από Χαλ
Η Χαλ είναι η ομάδα με την οποία συζητά ο Ράφικ Τζιμπούρ και οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Αλγερινός στράικερ είναι κοντά σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο. Ωστόσο για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να πει το «ναι» και ο Ολυμπιακός και μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν συναινέσει στη μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που προσφέρει η Χαλ στον Ολυμπιακό δεν είναι αυτά που θέλουν οι Πειραιώτες και η αγγλική ομάδα θα πρέπει να βελτιώσει την πρόταση για να αποκτήσει τον Αλγερινό στράικερ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο διεθνής επιθετικός θ' αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους» και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανατροπή του σκηνικού για να παραμείνει ο Τζιμπούρ στην ομάδα του λιμανιού.
Ο Βάις δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό λόγω των ενοχλήσεων που είχε ο Σλοβάκος άσος στο γόνατο. Ο Βάις έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, επί γερμανικού εδάφους.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να προχώρησε στην απόκτηση του Τζοέλ Κάμπελ με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η συγκεκριμένη εξέλιξη «τελειώνει» την υπόθεση Μολό για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Πιέρ Ισά, επιμένει για την υλοποίηση της μεταγραφής του 24χρονου επιθετικού.
Ο Νοτιοαφρικανός θεωρεί ότι παρά την απόκτηση του Κάμπελ (που είναι δανεικός για μια σεζόν) έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσει να πάει χαμένη, να πάρει δηλαδή τον Μολό. Εκτιμά ο Πιέρ Ισά ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πολύ ωφελημένοι αν πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.
Ο Ισά λοιπόν πιστεύει ότι ο Μολό θα έχει πολύ μεγάλη μεταπωλητική αξία και γι' αυτό τονίζει συνεχώς στους ανθρώπους των πρωταθλητών ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφή. Αν λοιπόν η Νανσί ρίξει τις απαιτήσεις της στα δύο εκατ. ευρώ, τότε είναι πολύ πιθανό να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Ρεπό το πρωί
Ο Μίτσελ ανακοίνωσε χθες στους παίκτες ότι θα έχουν ρεπό σήμερα το πρωί, λόγω του ταξιδιού της επιστροφής στη «βάση» των Πειραιωτών επί γερμανικού εδάφους. «Η απογευματινή προπόνηση ισχύει», είπε στους «ερυθρόλευκους» ο Ισπανός τεχνικός.
Στη Γερμανία ο Κάμπελ
Στη Γερμανία είναι από χθες το απόγευμα και ο Τζόελ Κάμπελ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών. Ο 21χρονος επιθετικός πήγε και στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το φιλικό της νέας του ομάδας και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.
«Πρόταση Ρούμπιν για Μασάντο»
Θέμα μεταγραφής του Πάουλο Μασάντο στη Ρούμπιν Καζάν επαναφέρουν πληροφορίες των Ρώσων. Πάντα με βάση σχετικό δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας, «η Ρούμπιν Καζάν έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μασάντο, με την ελληνική ομάδα να αποδέχεται την προσφορά που έκανε η Ρούμπιν. Η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γιατί δεν έχει πειστεί ο Πορτογάλος μέσος να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν» αναφέρει η ιστοσελίδα lifesport.ru. Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες ακούγονται και οι ΤΣΣΚΑ και Σπαρτάκ Μόσχας για τον διεθνή μέσο.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...