Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η «καυτή» κυρία Σαβιόλα! (pics+vds)

Γνωρίστηκαν σε μια ντισκοτέκ. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, παρ' ότι τους χωρίζουν εννέα χρόνια διαφορά και εκείνη τότε ήταν μόλις… 15! Υστερα από εφτά χρόνια, Χαβιέρ Σαβιόλα και Ρομανέλα Αμάτο παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι.
Και αυτός ο έρωτας, αυτή η αγάπη έγινε ακόμα πιο δυνατή με τον ερχομό της γλυκιάς Ιουλιέτας, το πρώτο παιδιού του ζευγαριού, το οποίο γεννήθηκε στα τέλη Μαΐου. Η Ρομανέλα, η οποία εργάστηκε από πολύ μικρή ως μοντέλο (οι λόγοι προφανείς!), αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ακολουθήσει τον άνδρα των ονείρων της, όπως χαρακτηρίζει τον Χαβιέρ.

Ηταν μόλις 16 ετών, αλλά ήξερε πολύ καλά τι ήθελε: Να βρίσκεται στο πλευρό του Σαβιόλα, τον οποίο ζηλεύει παθολογικά, όπως εξομολογείται σε διάφορες συνεντεύξεις. Τι να πει και ο ίδιος ο Αργεντινός άσος για την αγαπημένη του;
«Μας έλεγαν από την αρχή για την διαφορά ηλικίας, αλλά ποτέ δεν μας απασχόλησε αυτό» ξεκαθαρίζει ο «κούνελος», ο οποίος φροντίζει το… κουνελάκι του, που τον ακολούθησε σε Σεβίλλη, Μαδρίτη, Λισσαβόνα και Μάλαγα.
Δεν είναι παντρεμένοι, αλλά δεν το έχουν και ανάγκη. «Ενα χαρτί δεν θα άλλαζε τίποτα» τονίζει η Ρομανέλα, η οποία άλλωστε είναι έτοιμη να… κατασπαράξει όποιον πειράξει τον Χαβιέρ.

Πριν από λίγες ημέρες, στο αποχαιρετιστήριο ματς του Αριέλ Ορτέγκα με την Ρίβερ Πλέιτ, μερικοί οπαδοί των «Εκατομμυριούχων» αποδοκίμασαν στο «Μονουμεντάλ» τον Σαβιόλα, παρ' ότι υπήρξε παιδί που βγήκε από τα φυτώρια της ομάδας του Μπουένος Αϊρες και κατέκτησε τίτλους μαζί της. Η αντίδραση της Ρομανέλα;
«Στους ηλίθιους «οπαδούς» της Ρίβερ που έκαναν εκστρατεία για να αποδοκιμάσουν τον άνδρα μου, σας λέω ότι όταν φορούσατε πάνες, η Ρίβερ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια δια χειρός του Χάβι. Επειδή δεν συμβαίνει τώρα, δεν σημαίνει ότι εκείνος είναι υπεύθυνος. Πριν αποδοκιμάσετε, μπείτε λίγο στο Wikipedia, εντάξει;» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου είναι πολύ δραστήρια. Εχει όλο το «πακέτο» η κυρία Σαβιόλα: Ομορφη, δραστήρια και… τσαμπουκάς! Εύγε, Χαβιέρ!
Ο έρωτας του Χαβιέρ και της Ρομανέλα

Οι «καυτές» φωτογραφήσεις της Κυρίας Σαβιόλα



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...